ΤΕΝΙΣ

Ιβανίσεβιτς: "Ο Τζόκοβιτς δεν προέτρεψε κανέναν να μην παίξει στο US Open"

O πανηγυρισμός του Τζόκοβιτς στο Wimbledon
O πανηγυρισμός του Τζόκοβιτς στο Wimbledon AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς, στάθηκε ο προπονητής του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς μετά τον ντόρο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Νόλε για το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο του US Open.

Ο Σέρβος είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να μην ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, εφόσον τελικά παρθεί η απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το Αμερικανικό Όπεν και πως προτιμά να προετοιμαστεί για το Roland Garros στο χώμα που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του Σέρβου, δημιούργησαν αντιδράσεις καθώς η Ντάνιελ Κόλινς κατηγόρησε τον Νόλεότι προσπαθεί να παράξει κλίμα τρομοκρατίας και να επηρεάσει την απόφαση των διοργανωτών.

"Είναι ειλικρινής και νομίζω ότι ο κόσμος στρέφεται απέναντί σου όταν προσπαθείς να είσαι ειλικρινής. Για το US Open, ο Νόβακ εξέφρασε απλά την άποψή του. Δεν είπε σε κανέναν να μην παίξει. Ρωτήστε τον Τιμ ή τον Ζβέρεφ που έχουν την ίδια άποψη. Ο Νόβακ είναι καλός άνθρωπος και πάντα θέλει να βοηθάει τους πάντες. Πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά, για όλους αλλά πάντα τον κριτικάρουν. Δέχεται την κριτική με χαμόγελο και καλοσύνη", είπε ο Ιβανίσεβιτς, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Adria Tour στο Βελιγράδι.

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές του Αμερικανικού Όπεν, η απόφασή τους για τη διεξαγωγή ή όχι του Νεοϋορκέζικου Grand Slam.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ