ΤΕΝΙΣ

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε κόντρα στη Λετονή, Γέλενα Οσταπένκο αλλά ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-2 και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Charleston.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην τεράστια νίκη της απέναντι στη Λάουρα Ντέιβις και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Charleston. Η 21χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-2 από την Γέλενα Οσταπένκο και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Η Λετονή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε εύκολα τα πρώτα τρία game και με όπλο της το γρήγορο 3-0 έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη παρουσίασε ένα σαφέστατα καλύτερο πρόσωπο και κάνοντας break προηγήθηκε με 3-1. Η Οσταπένκο έφερε γρήγορα το σετ στα ίσα με την 21χρονη Ελληνίδα να απαντά αμέσως και να φτάνει στο 5-3! Η Οσταπένκο με break μείωσε σε 5-4, αλλά και πάλι η Σάκκαρη έκανε νέο break για να κάνει το 1-1 στα σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ, η Οσταπένκο προηγήθηκε με 4-0 game και τελικά κατέκτησε το σετ με 6-2.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ