ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Φοβάται την συνέχεια ο Χιούιτ

Australia's captain Lleyton Hewitt during the Davis Cup tennis match between Nick Kyrgios and Belgium's Steve Darcis in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Australia's captain Lleyton Hewitt during the Davis Cup tennis match between Nick Kyrgios and Belgium's Steve Darcis in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 20, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Λέιτον Χιούιτ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη με την ανεξέλεγκτη τροπή που παίρνει το θέμα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του στο τένις.

Ο Αυστραλός τενίστας, πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, Λέιτον Χιούιτ, εξέφρασε την φοβία του όσον αφορά στη συνέχεια της χρονιάς, τονίζοντας πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθούν αγώνες στην clay court season.

Φυσικά, αναφέρθηκε στην ακύρωση του Indian Wells λόγω κορονοϊού και ανέφερε μεταξύ άλλων, πως πιστεύει ότι θα γίνει το ίδιο και με την διοργάνωση του Miami Open, που βρίσκεται προ των πυλών.

Αναλυτικά όσα είπε ο captain της εθνικής Αυστραλίας: “Ήμουν έτοιμος να ταξιδέψω στο Indian Wells για να δω από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών μου (των Αυστραλών αθλητών). Η απόφαση της ακύρωσης, σίγουρα θα ήταν δύσκολη για όλους τους ανθρώπους του τουρνουά.

Από την δική μου οπτική πάντως, όσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση, άλλο τόσο θα είναι και η απόφαση που θα πρέπει να παρθεί για την αναβολή και του Miami Open.

Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Μόνο χειρότερα πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να δούμε θετικές εξελίξεις σε βαθμό που θα κάνουν τους διοργανωτές να μην ακυρώσουν το τουρνουά.

Κι αν τώρα, σκεφτόμαστε πως ίσως γίνει το Masters στο Μαϊάμι, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα τουρνουά που έρχονται στην Ευρώπη. Η χωμάτινη σεζόν, πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μισή.

Βλέπω τι συμβαίνει στην Ιταλία και αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι το τουρνουά της Ρώμης. Θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις για τους διοργανωτές των τουρνουά, αλλά και τους ανθρώπους της ΑΤΡ”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ