ΤΕΝΙΣ

Επιτέλους δράση με τη Μαρία να κλείνει την πρεμιέρα

Maria Sakkari of Greece serves during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match against Belinda Bencic of Switzerland in St.Petersburg, Russia, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Maria Sakkari of Greece serves during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match against Belinda Bencic of Switzerland in St.Petersburg, Russia, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της πρεμιέρας του 31st Ladies Open στο Παλέρμο, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του τένις σε μια νέα κανονικότητα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του 31st Ladies Open στο Παλέρμο, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του επαγγελματικού τένις σε μια νέα κανονικότητα.

To No3 του ταμπλό στο χωμάτινο τουρνουά της σειράς WTA International, θα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι της πρεμιέρας στο κεντρικό court στις 22:30GR, με αντίπαλο την Κριστίνα Πλίσκοβα, εκφράζοντας τη μεγάλη ανυπομονησία της για την επιστροφή στο tour.

"Αν το tour ακυρωνόταν για το υπόλοιπο της σεζόν, θα έπαιρνα μέρος στα 100 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος junior που ξεκινάει στις 8 Αυγούστου στην Αθήνα. Είπαμε αυτό το αστείο με τον γυμναστή μου, όμως μέσα μου πραγματικά έχω ανάγκη τον ανταγωνισμό. Υπήρχαν φήμες ότι το tour θα ακυρωνόταν, οπότε θα έπρεπε να σκεφτώ κάτι να κάνω.

Είμαι γρήγορη. Ξέρω ότι δεν θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο γιατί δεν είμαι επαγγελματίας αλλά ναι, σκεφτόμουν να πάρω μέρος. Μπορώ να κάνω 100αρι στα 12.7, χωρίς να φοράω spikes. Ο γυμναστής μου που είναι ειδικός στον στίβο, μου είπε ότι αν προπονηθώ μπορώ να πάω τελικό" είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου από το Παλέρμο.

"Είμαστε πίσω στη δράση και νιώθω ευλογημένη" πρόσθεσε.

Η Σάκκαρη, Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει συναντηθεί άλλη μια φορά με την Κριστίνα Πλίσκοβα, Νο69 στον κόσμο, στον 1ο γύρο του Wimbledon 2017 με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει δύσκολα με ανατροπή την Τσέχα (6-7, 6-4, 6-4).

Στις 20:30GR, στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης κατά την οποία θα τιμηθεί και το ιατρικό προσωπικό του Ιταλικού συστήματος υγείας, για την υπερπροσπάθεια των τελευταίων μηνών στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ξεκινήσει (17:00GR) με την αναμέτρηση της Ντόνα Βέκιτς κόντρα στην Αράντχα Ρας.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ