ΤΕΝΙΣ

Εμετικό παραλήρημα Φονίνι: "Εύχομαι να εκραγεί βόμβα"

Εμετικό παραλήρημα Φονίνι: "Εύχομαι να εκραγεί βόμβα"

Ο Φάμπιο Φονίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Σάντγκρεν ευχήθηκε να εκραγεί βόμβα στις εγκαταστάσεις του Wimbledon και τον περιμένει βαριά καμπάνα.

Ο Φάμπιο Φονίνι είχε πολλά νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Τένις Σάντγκρεμ. Ο Ιταλός ηττήθηκε με 6-3, 7-6 (12), 6-3 από τον αντίπαλο του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Wimbledon και του έφταιγαν όλα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ όταν ο Σάντγκρεμ έκανε challenge σε μία απόφαση και υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Ο Φονίνι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι οι διοργανωτές τον έβαλαν να παίξει στο Court 14 του All England Cup. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να λέει στα ιταλικά: "Είναι δίκαιο να παίζω εδώ; Αναθεματισμένοι Άγλλοι. Εύχομαι να εκραγεί μια βόμβα σ' αυτό το club (εννοεί τις εγκαταστάσεις του Wimbledon)". Ο διαιτητής και οι θεατές δεν κατάλαβαν τι είπε, όμως γρήγορα έγινε η απαραίτητη μετάφραση και έκανε έξαλλους τους Άγγλους.

Ο Φάμπιο Φονίνι είναι πλέον αντιμέτωπος με μεγάλη τιμωρία παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη αν ενόχλησε κάποιους το σχόλιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ