ΤΕΝΙΣ

Δάκρυσε ο Τζόκοβιτς μπροστά στο κοινό του

Δάκρυσε ο Τζόκοβιτς μπροστά στο κοινό του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον τελικό του Adria Tour, αλλά γνώρισε την αποθέωση από τους Σέρβους φιλάθλους, με αποτέλεσμα να δακρύσει από συγκίνηση. (VIDEO)

O Nόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί στον τελικό του Adria Tour και λύγισε συναισθηματικά στην ομιλία του μετά τη νίκη, δίχως αντίκρυσμα, στον τελευταίο του αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 33χρονος Σέρβος που ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό στο να γίνει εφικτό αυτό το τουρνουά, συγκινήθηκε από το standing ovation των συμπατριωτών που του εξέφρασαν την αγάπη τους με μεγάλη ένταση, κάτι που βιώνει σπάνια ο Νόλε μιας και είναι το "κακό παιδί" σχεδόν όπου και αν αγωνίζεται.

"Δεν κλαίω επειδή αποκλείστηκα από το τουρνουά, κλαίω γιατί είμαι κατακλυσμένος από ένα συναίσθημα που θυμίζει την παιδική ηλικία μου. Οι τελευταίες ημέρες ήταν φορτισμένες συναισθηματικά και ευχαριστώ τους πάντες που κατέστησαν το τουρνουά εφικτό. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν δικό μας (Κραϊνοβιτς) στον τελικό. Σας αγαπώ όλους και ευχαριστώ που ήρθατε", ήταν το μήνυμα του Νόλε.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ