ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από το Sydney International

Stefanos Tsitsipas of Greece hits a forehand to Andreas Seppi of Italy during their men's singles match at the Sydney International tennis tournament in Sydney, Thursday, Jan. 10, 2019. (AP Photo/Rick Rycroft)
Stefanos Tsitsipas of Greece hits a forehand to Andreas Seppi of Italy during their men's singles match at the Sydney International tennis tournament in Sydney, Thursday, Jan. 10, 2019. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αντρέα Σέπι, γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Ιταλό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Sydney International.

Την Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Γκουίντο Αντρεόζι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Sydney International, με τον Έλληνα τενίστα να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες φυσιολογικά του έχουν φέρει κούραση.

Αυτή που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/1), αντιμετωπίζοντας τον Αντρέ Σέπι, που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Μάρτιν Κλιζάν.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-4 απέναντι στον Ιταλό, ωστόσο δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια να ολοκληρώσει νικηφόρα το παιχνίδι. Έτσι ο Σέπι πήρε τα δύο επόμενα σετ με 6-4 και ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του τουρνουά.

AP Photo/Rick Rycroft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ