ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Εύκολη νίκη στο ντεμπούτο του στο Σίδνεϊ

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point from Guido Andreozzi of Argentina during their men's singles match at the Sydney International tennis tournament in Sydney, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Rick Rycroft)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point from Guido Andreozzi of Argentina during their men's singles match at the Sydney International tennis tournament in Sydney, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Rick Rycroft) AP PHOTO/RICK RYCROFT

Ο Γκουίντο Αντρεόζι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 επί του Αργεντινού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Sydney International.

Μπορεί να εκνευρίστηκε, μπορεί να έβγαλε κούραση, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε την πορεία του στο Sydney International με νίκη. Ο Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 επί του Γουίντο Αντρεόζι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο Αργεντινός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσει επί του "Στεφ".

Στο πρώτο σετ όλα ήταν ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ξεκίνησε με ένα γρήγορο break μόλις στο δεύτερο game προηγήθηκε με 3-0 και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 6-3. Στο δεύτερο σετ ο 20χρονος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε ακόμα και με 5-1, όμως Αντρεόζι αντέδρασε και μείωσε σε 5-4. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του και στο 5ο match point ολοκλήρωσε τη δουλειά με 6-4.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά είναι ο Αντρέα Σέπι ο οποίος επιβλήθηκε επί του Μάρτιν Κλιζάν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/1, 04.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ