ΤΕΝΙΣ

Άνοδος στην παγκόσμια κατάταξη για Σάκκαρη και Τσιτσιπά!

Σάκκαρη (AP Photo/Alastair Grant)

Άνοδος στην παγκόσμια κατάταξη για Σάκκαρη και Τσιτσιπά!

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε ακόμη πέντε θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών, σύμφωνα με τη νέα λίστα που ανακοίνωσε η WTA. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ (Νο69).

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε ακόμη πέντε θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών, σύμφωνα με τη νέα λίστα που ανακοίνωσε η WTA. Έτσι, είναι αυτή την εβδομάδα 47η στον κόσμο με 1129 βαθμούς, θέση που αποτελεί νέο προσωπικό ρεκόρ της. Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε δύο θέσεις, στο Νο185 του κόσμου με 305 βαθμούς. Στην κορυφή είναι η Σιμόνα Χάλεπ, στη δεύτερη θέση η Καρολίν Βοζνιάκι και τρίτη παρέμεινε η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στο Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης με 767 βαθμούς. Στην κορυφή ανέβηκε ο Ράφα Ναδάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ στην τρίτη θέση είναι πάντα ο Μάριν Τσίλιτς. Στο μεταξύ, ο Νικ Κύργιος έπεσε στο Νο24, ενώ ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής ανέβηκε τέσσερις θέσεις, στο Νο78 του κόσμου.

AP Photo/Alastair Grant

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24