ΤΕΝΙΣ

Αισιοδοξία για το US Open

Αισιοδοξία για το US Open

Σε ρυθμούς Αμερικανικού Όπεν κινούνται τις τελευταίες μέρες τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία των ΗΠΑ καθώς πολύ σύντομα αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι του Grand Slam.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την USTA ότι το Αμερικάνικο Όπεν θα διεξαχθεί κανονικά 31 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Billie Jean King National Tennis Center της Νέας Υόρκης.

Η απουσία φιλάθλων αλλά και αρκετών τοπ τενιστών αναμένεται να στιγματίσει τη φετινή διοργάνωση που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν θα μοιάζει με καμία από τις προηγούμενες.

Οι New York Times που επικαλούνται δύο ανώνυμες πηγές, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους ότι το US Open θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Νέα Υόρκη και πως η USTA έχει τη στήριξη των ATP και WTA.

"Η συμφωνία της USTA με το ανδρικό και το γυναικείο tour, είναι στις τελικές λεπτομέρειες", ανέφερε πηγή μιλώντας στο Forbes.

Το ESPN που επικαλείται επίσης πηγή μέσα από την Ομοσπονδία, ανέφερε ότι η USTA περιμένει το τελικό πράσινο φως από τις υγειονομικές αρχές της πόλης για την διεξαγωγή του μεγάλου τουρνουά.

Επίσης στο ESPN, φιλοξενούνται δηλώσεις του Κρις Βίντμαγιερ, υπεύθυνου επικοινωνίας της USTA: " Η ανακοίνωση θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες. Το κλίμα είναι θετικό και όλα πάνε βάσει σχεδίου”.

Η πανδημία του Covid-19 έχει αναστείλει κάθε τενιστική δραστηριότητα από τον περασμένο Μάϊο. Το Wimbledon ακυρώθηκε για πρώτη φορά, στην μεταπολεμική του ιστορία αν και οι Βρετανοί θα υποστούν τις λιγότερες δυνατές οικονομικές συνέπειες, λόγω της συμφωνίας με ασφαλιστική εταιρίαπου θα τους αποζημιώσει με το ποσό των 141 εκ. δολαρίων.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ