ΣΤΙΒΟΣ

Τεντόγλου: "Είμαι ατρόμητος"

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, την διαδρομή του από το παρκούρ στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ δήλωσε "ατρόμητος".

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι 3 μπαλαδέρος" και τους Διονύση Βερβελέ, Χρήστο Μπάλλο.

Η διαδρομή από το παρκούρ στα Γρεβενά μέχρι το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την επόμενη μέρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο: "Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πολύ ότι κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο. Είμαι φουλ ικανοποιημένος, είμαι πολύ χαρούμενος. Ταυτόχρονα είμαι προσγειωμένος".

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: "Είναι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς που ανταμείφθηκαν. Αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αυτός ήταν ο στόχος μου όλη τη χρονιά. Η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η καθημερινότητα είναι σκληρή, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι πολλές, αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Κατάφερα αυτό που είχα βάλει στόχο και αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ χαρούμενος".

Για το πως από την ενασχόληση του με το παρκούρ κατέληξε στο μήκος: "Όταν ήμουν πιτσιρικάς 14-15 χρονών ασχολήθηκα με το παρκούρ στα Γρεβενά με μία παρέα. Από μικρός μου άρεσε να τρέχω και να πηδάω. Ήμουν αθλητικός, αλλά δεν ασχολιόμουν με ένα άθλημα. Δεν έπαιζα ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ. Μόνο αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Τυχαία με είδε στα Γρεβενά ο προπονητής Βαγγέλης Παπανίκος και με παρότρυνε να ξεκινήσω τον στίβο. Έτσι ξεκίνησαν όλα".

Για το αν είχε κάποιο ατύχημα όταν έκανε παρκούρ: "Εχω κάνει εγχείρηση στο γόνατο. Όταν ασχολιόμουν με το παρκούρ έκανα διάφορα κολπάκια, όπως τούμπες στον αέρα".

Για το αν το παρκούρ τον βοήθησε στην πορεία του στο μήκος: "Είμαι ατρόμητος. Δεν φοβάμαι και πολλά πράγματα".

Για τους επόμενους στόχους του: "Μακάρι να είμαι υγιής, να συνεχίσουμε την προπόνηση μας. Ο πήχης ανεβαίνει με αυτή τη διάκριση. Θέλω να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι".

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον αθλητισμό και τη συνεργασία του με τον Stoiximan.gr: "Είναι τεράστια η βοήθεια του Stoiximan και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι” αυτό. Για εμένα είναι απίστευτη η βοήθεια του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο Τεντόγλου!
Μίλτος Τεντόγλου, από το παρκούρ στα Γρεβενά στην κορυφή της Ευρώπης
VIDEO: Το χρυσό άλμα του Τεντόγλου
Τα συγχαρητήρια της θρυλικής, Χάικε Ντρέσλερ, στον Τεντόγλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ