ΣΤΙΒΟΣ

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον Τεντόγλου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος κατέκτησε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βερολίνου ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο 20χρονος πρωταθλητής, λίγη ώρα μετά την επιτυχία του, δέχτηκε τα συγχαρητήρια σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

"Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση" απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. "Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο" πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου απευθύνει ο πρωθυπουργός μέσω twitter. "Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα" αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγχαρητήρια έδωσε και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. "Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο προεδρος της ΝΔ, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 20χρονου Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έγραψε στο twitter του: "Ο Μίλτος Τεντόγλου σήκωσε την Ελλάδα ψηλά με το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας στο μηκος σε Ευρωπαϊκό. Τα σταθερά βήματά του προς την κορυφή είναι για μας οδηγός στη νέα εποχή για τον τόπο, μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο και ένα χαμόγελο στα χείλη του λαού μας".

"Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα", έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε τα χαρακτηριστικά tweets

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ