ΣΤΙΒΟΣ

Στην εθνική ποδοσφαίρου ο Μπολτ

Στην εθνική ποδοσφαίρου ο Μπολτ
TOM OLDHAM PHOTOGRAPHY

Ο Γερμανός προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου της Τζαμάικας, Βίνφριντ Σάφερ θέλει τον Γιουσέιν Μπολτ στην ομάδα του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Γιουσέιν Μπολτ λέει πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, αφού πρώτα γίνει "θρύλος" των Ολυμπιακών Αγώνων με εννιά χρυσά μετάλλια (έχει ήδη έξι σε 100μ. 200 και στη σκυταλοδρομία 4χ100μ.).

Η αγάπη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσης γνωστή, όπως και η επιθυμία του να αγωνιστεί στους "κόκκινους διαβόλους".

Φαίνεται πως νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά του. Ακόμα και δρόμος προς το Παγκόσμιο Κύπελλο ανοίγει.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τζαμάικας, Βίνφριντ Σάφερ κάλεσε τον 27χρονο σπρίντερ στην εθνική ομάδα.

"Σε γερμανική εφημερίδα διάβασα πως ο Γιουσέιν Μπολτ είπε πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και θέλει να το κάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι Τζαμαϊκανός και τον θέλω στην ομάδα μας", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Jamaica Gleaner".

Έχει μάθει πως οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μπολτ δεν είναι κακές, προσθέτοντας πως "μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο. Αν προπονηθεί καλά με την ομάδα εδώ στην Τζαμάικα, μπορούμε να τον κάνουμε καλό ποδοσφαιριστή. Είναι γρήγορος αυτό είναι δεδομένο, αλλά αν μάθει να είναι γρήγορος και με τη μπάλα στα πόδια, τότε μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους".

Ο Σάφερ ονειρεύεται να κάνει... δικό του τον Μπολτ μετά το 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μολονότι ο Μπολτ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται, ίσως το μέλλον του να κρύβεται στο ποδόσφαιρο.

"Ελπίζω πως θα θέλει να αγωνιστεί για τη χώρα του. Είναι ήρωας εδώ στην Τζαμάικα. Το ποδόσφαιρο είναι εύκολο σπορ, γνωρίζω πως έχει παίξει αρκετές φορές σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Αν αποφασίσει να παίξει επαγγελματικά και εγώ είμαι προπονητής του, θα γίνει πολύ καλός. Στην αντεπίθεση κανένας δεν θα μπορεί να τον σταματήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ