Ο Φιλιππίδης εκπρόσωπος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην 6η παρουσία του στον θεσμό.

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα είναι ο αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου (6-12), το βράδυ της Δευτέρας.

Η γιορτή με την οποία θα ανοίξει το κορυφαίο γεγονός της θερινής σεζόν, θα λάβει χώρα στο "european mile" στην Breitscheidplatz, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι εκτός Σταδίου δραστηριότητες της διοργάνωσης.

Ο Φιλιππίδης θα γίνει κομμάτι μιας ανθρώπινης αλυσίδας, αθλητών από τις 51 χώρες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, αλλά και εθελοντών, η οποία θα εκτείνεται έως τα πρώτα μέτρα της διαδρομής του μαραθωνίου.

Οι Γερμανοί ποντάρουν πολλά στη δραστηριότητα που θα υπάρχει στο "european mile", αφού θωρούν πως η πόλη πρέπει να ζήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τόσο στο ολυμπιακό στάδιο, όσο και στους δρόμους της. Οι απονομές των νικητών, ο προκριματικός της σφαιροβολίας ανδρών, αλλά και οι αγώνες δρόμου θα έχουν επίκεντρο την Breitscheidplatz.

Ο Φιλιππίδης θα είναι άξιος εκπρόσωπος της χώρας μας στην τελετή έναρξης, δεδομένο του ότι θα πάρει μέρος στο 6ο Ευρωπαϊκό της καριέρας του και θα γίνει ο μοναδικός Ελληνας που έχει πετύχει κάτι ανάλογο. Παράλληλα είναι ένα από τα δυνατά ελληνικά χαρτιά της αποστολής μας.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ