Απορρίφθηκε η αγωγή Τσώνη κατά ΣΕΓΑΣ

Στο κενό έπεσε η αγωγή του Νίκου Τσώνη κατά της νομιμότητας των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016.

Απόλυτα νόμιμες έκρινε το δικαστήριο ότι ήταν οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 στον ΣΕΓΑΣ. Ο Νίκος Τσώνης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, είχε προσφύγει στα δικαστήρια καταθέτοντας αγωγή σχετικά με τη νομιμότητα τους.

Συγκεκριμένα, είχε καταγγείλει ότι στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν σωματεία χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ υπήρχαν υποψήφιοι, οι οποίο ταυτοχρόνως ήταν και κριτές, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ομοσπονδίας. Τέλος, καταγγέλλει ως παράτυπη τη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων στην ΕΟΕ.

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ότι όλα έγιναν νομότυπα και έτσι τα αποτελέσματα παραμένουν ως έχουν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε και την εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, με την Ξένια Αργειτάκη να παραμένει στη θέση της.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24