ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη πόλο γυναικών: Τεράστια πρόκριση για τον ΝΟΒ στο Final 4 της Euro League!

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε με 9-7 επί της Κίνεφ στο Χαλάνδρι και προκρίθηκε στο Final 4 της Euro League αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου.

Μία τεράστια πρόκριση πήρε η Βουλιαγμένη. Τα κορίτσια του ΝΟΒ επικράτησαν με 9-7 επί της Κίνεφ Κίρισι στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, κάλυψε την ήττα της με ένα γκολ στο πρώτο ματς (11-10) και προκρίθηκε στο Final 4 της Euro League αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν δυνατά στο ματς και με δύο γκολ από την Έλενα Ξενάκη προηγήθηκαν με 2-0. Η Σιμάνοβιτς μείωσε προσωρινά σε 2-1, πριν η Ελληνιάδη διαμορφώσει το τελικό 3-1 της πρώτης περιόδου.

Οι Ρωσίδες έτρεξαν επί μέρους 3-1 για να φέρουν το ματς στα ίσα (4-4), όμως με γκολ της Ειρήνης Νίνου ο ΝΟΒ πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο υπέρ του 5-4. Η Σιμάνοβιτς με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου έκανε το 5-5, όμως η Βουλιαγμένη απάντησε με επί μέρους 3-0. Ελληνιάδη, Διαμαντοπούλου και Χυδηριώτη πέτυχαν από ένα γκολ για να κάνουν το 8-5 με την Ζούμπκοβα να μειώνει σε 8-6 λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο.

Το τέταρτο οκτάλεπτο η Ρις έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων και πάλι στο ΝΟΒ με 9-6. Το μόνο που κατάφερε η Κίνεφ ήταν να μειώσει στο τελικό 9-7 με την Ρίζκοβα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τα κορίτσια του ΝΟΒ να πανηγυρίζουν έξαλλα τη μεγάλη τους πρόκριση.

Βουλιαγμένη - Κίνεφ 9-7

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-2, 1-1

Βουλιαγμένη: Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Ξενάκη 3, Νινού 1, Διαμαντοπούλου 1, Ρίς 1

Κίνεφ: Ζούμπκοβα 2, Πρκοφίεβα 2, Σιμένοβιτς 2, Ρίζκοβα 1

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ