ΠΟΛΟ

Βασιλειάδης: "Περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση"

Βασιλειάδης: "Περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση"

Με δήλωσή του ο Γιώργος Βασιλειάδης καυτηριάζει τα επεισόδια που έγιναν στο Παπαστράτειο και τόνισε πως περιμένει τη διαλεύκανση της υπόθεσης από την αστυνομία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μπορεί να βρίσκεται στη Γλασκώβη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ωστόσο ενημερώθηκε για όσα θλιβερά συνέβησαν στο Παπαστράτειο με την επίθεση κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό συγγενών και φίλων των αθλητριών του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δήλωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook όπου καταδικάζει όσα συνέβησαν κάνοντας λόγο για "θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα" και επεσήμανε πως περιμένει από τον αρχηγό της αστυνομίας να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: "Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ