ΠΟΛΟ

Στην τρίτη θέση η Βουλιαγμένη

LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÔÏÂÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÔÏÂÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Final 4 της Euroleague πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε με 8-7 της Πάντοβα.

Η Βουλιαγμένη μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Euroleague στο πόλο γυναικών, εξαιτίας της ήττας που υπέστη από τον Ολυμπιακό, αλλά στο μικρό τελικό της διοργάνωσης πέτυχε να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου νίκησε την Πάντοβα με 8-7, σ' ένα εξαιρετικό από πλευράς ενδιαφέροντος παιχνίδι.

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, η Βουλιαγμένη ήταν μπροστά με 2-1 και η Πάντοβα πίεζε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, πάντως, η ελληνική ομάδα πάτησε γκάζι και ανέβασε τη διαφορά στο 2-6. Από την άλλη οι Ιταλίδες βρήκαν τον τρόπο και μείωσαν σε 6-5, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

Τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, η Βουλιαγμένη "καθάρισε" τη νίκη με γκολ των Διαμαντοπούλου - Τζόρνταν, που έκαναν το 5-8, ενώ η Πάντοβα που βρήκε άλλο ένα τέρμα ήταν αδύνατο να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-0, 2-2

Πάντοβα: Τεάνι, Μπαρζόν 3, Σαβιόλι, Γκοτάρντο, Κουεϊρόλο, Καζόν 1, Μίλιο 1, Ντάριο, Γκραμπ, Ρανάλι 1, Μεγκιάτο, Άρμιτ 1, Γκιακόν

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ