ΠΟΛΟ

Σε τρίτο παιχνίδι το Γλυφάδα-Βουλιαγμένη, εύκολα ο Ολυμπιακός στον τελικό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΟ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΟ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο των Ανδρών, καθώς η Γλυφάδα επικράτησε με 5-4 της Βουλιαγμένης. Στον τελικό ο Ολυμπιακούς που νίκησε εύκολα με 10-2 τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ανάμεσα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη, με τον ΑΝΟΓ να παίρνει αυτή τη φορά τη νίκη με 5-4. Νευρικό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο ματς. Η Γλυφάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Σκουμπάκη, δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου ισοφάρισε ο Τίγκας, για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους ο Παπαναστασίου.

Οι άμυνες συνέχισαν να κυριαρχούν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, με τη Βουλιαγμένη να ισοφαρίζει 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Καπότση. Η απάντηση της Γλυφάδας ήταν άμεση με τον Αλεξίου να σκοράρει στον παραπάνω και να διαμορφώνει το 3-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Τρία λεπτά μετά το πρώτο σπριντ στο τρίτο οκτάλεπτο ο Χατζηγούλας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για πρώτη φορά στη Γλυφάδα, αλλά ο Κοπελιάδης στην αμέσως επόμενη επίθεση μείωσε και πάλι στο γκολ (4-3). Οι χαμένες επιθέσεις των δύο ομάδων συνεχίστηκαν μέχρι και 5'' πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν και πάλι ο Χατζηγούλας με γκολ στον παραπάνω έκανε το 5-3 υπέρ της Γλυφάδας. Το μόνο που κατάφερε η Βουλιαγμένη στο τελευταίο οκτάλεπτο ήταν να μειώσει σε 5-4 με τον Καπότση, ενώ στην τελευταία φάση το σουτ του Χρυσοσπάθη βρήκε στο μπλοκ.

Έτσι, το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο των Ανδρών θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι.

Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 5-4

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 0-1

Γλυφάδα (Μάζης): Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου 1, Αλεξίου 1, Χατζηγούλας 2,

Βουλιαγμένη (Λούδης): Καπότσης 2, Τίγκας 1, Κοπελιάδης 1

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός θα επιχειρήσει και φέτος να διατηρήσει τα σκήπτρα του στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν καθώς νίκησαν τον ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών (Β' φάσης) των πλέι οφ, με 10-2 στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και έκαναν το 2-0 στις νίκες.

Στο ρελαντί έπαιξε η ομάδα του Βλάχου στην έδρα του Δικεφάλου του Βορρά, περιόρισε στο ελάχιστο τις επιθέσεις του αντιπάλου με την πιεστική άμυνά της και είχε την απαραίτητη αποτελεσματικότητα που της έδωσε άνετα τη νίκη.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών θα προκύψει από το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Ο ηττημένος του συγκεκριμένου ζευγαριού θα παίξει με τον ΠΑΟΚ για τις θέσεις κατάταξης 3η-4η.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-10

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-3, 1-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας, Σάριτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Φουντούλης 3, Ντόσκας 3, Εσπανιόλ 2, Γενηδουνιάς, Πρέκας

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ