ΠΟΛΟ

Πόλο: Βόμβα Μαρσέιγ με Πρλαΐνοβιτς

Serbia's Andrija Prlainovic reacts after scoring during the Men's final of the European Water Polo Championships between Spain and Serbia in Barcelona, Spain, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Serbia's Andrija Prlainovic reacts after scoring during the Men's final of the European Water Polo Championships between Spain and Serbia in Barcelona, Spain, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της αφού ολοκλήρωσε την απόκτηση του 33χρονου διεθνή Σέρβου, Άντριγια Πρλαΐνοβιτς.

Η επόμενη τριετία είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το γαλλικό πόλο το οποίο με αφορμή τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι θέλει να ανέβει επίπεδο και να δημιουργήσει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο η γαλλική Ομοσπονδία έχει απελευθερώσει τον αριθμό των ξένων και με δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να επενδύσουν αναμένεται πολλοί αστέρες του παγκοσμίου πόλο να μετακομίσουν στη Γαλλία.

Η πρώτη βόμβα από αυτές που αναμένεται να ακολουθήσουν έσκασε από την Μαρσέιγ. Ο Άντριγια Πρλαΐνοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι κάτοικος Γαλλίας. Οι συστάσεις για τον 33χρονο Σέρβο είναι περιττές. Βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία 15 χρόνια σε διεθνές επίπεδο.

Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση τόσο της Μαρσέιγ, η οποία έχει wild card για το Champions League, όσο και των υπολοίπων ομάδων της Γαλλίας. Στο στόχαστρο τους βρίσκονται πολλοί σούπερ σταρ του πόλο, ανάμεσα στους οποίους είναι και ορισμένοι Έλληνες παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ