ΠΟΛΟ

Αγώνες, ειδήσεις, νέα, βαθμολογίες τα πάντα για το πρωτάθλημα του πόλο στην Ελλάδα.

Κυριακή 26 Ιαν. 2020

ΟΙ ΜΑΓΥΑΡΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ

Ευρωπαϊκό πόλο ανδρών: Πρωταθλήτρια μετά από 21 χρόνια η Ουγγαρία

Μετά από έναν σπουδαίο τελικό η Ουγγαρία επικράτησε με 14-13 στα πέναλτι (9-9 κ.δ.) επί της Ισπανίας και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από 21χρόνια. (VIDEO)

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ

LIVE Streaming: Ουγγαρία - Ισπανία

Η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Ισπανία στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο των ανδρών στη Βουδαπέστη. Δείτε την αναμέτρηση σε LIVE Streaming από την LEN.

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

Ρωσία - Ελλάδα 9-11: Νίκη και έβδομη θέση για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 11-9 κόντρα στην Ρωσία και κατέλαβε την έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

LIVE Streaming: Ρωσία - Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αγωνίζεται για τις θέσεις 7-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ρωσία. Δείτε την αναμέτρηση σε LIVE Streaming από την LEN.

Σάββατο 25 Ιαν. 2020

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ

Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών: Πρωταθλήτρια η Ισπανία, 13-12 τη Ρωσία

Η Ισπανία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο των γυναικών αφού επικράτησε με 13-12 επί της Ρωσίας στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ

LIVE Streaming: Ισπανία - Ρωσία

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ρωσία στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο των γυναικών στη Βουδαπέστη. Δείτε την αναμέτρηση σε LIVE Streaming από την LEN.

ΝΕΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ελλάδα - Ιταλία 5-7: Ήττα και έκτη θέση για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε με 7-5 από την Ιταλία και κατέλαβε την έκτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

LIVE Streaming: Ελλάδα - Ιταλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αγωνίζεται για τις θέσεις 5-6 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ιταλία. Δείτε την αναμέτρηση σε LIVE Streaming από την LEN.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Βλάχος: "Να εμφανιστούμε στο Προολυμπιακό τουρνουά πιο έτοιμοι"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ένταση κόντρα στη Σερβία, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος. Στόχος πλέον το Προολυμπιακό τουρνουά.

Παρασκευή 24 Ιαν. 2020

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ

Σερβία - Ελλάδα 14-11: Άντεξε για ένα ημίχρονο

Η Ελλάδα άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη Σερβία καθώς ήταν κακή επιθετικά και γνώρισε την ήττα με 12-9 σε ματς για τις θέσεις 5-8 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

LIVE Streaming: Σερβία - Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Σερβία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δείτε σε LIVE Streaming την αναμέτρηση από την μετάδοση της LEN.

Πέμπτη 23 Ιαν. 2020

ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Γαλλία - Ελλάδα 3-13: Νίκη και κόντρα με Ιταλία για τις θέσεις 5-6

H Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση 13-3 της Γαλλίας και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για τις θέσεις 5-6 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

LIVE Streaming: Γαλλία - Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει τη Γαλλία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δείτε σε LIVE Streaming την αναμέτρηση από την μετάδοση της LEN.

Τετάρτη 22 Ιαν. 2020

ΘΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Κροατία - Ελλάδα 14-11: Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο ηττήθηκε με 14-11 από την Κροατία και έτσι θα αγωνιστεί την Παρασκευή με την Σερβία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ Μ. ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ

Μορφέσης: "Η ομάδα μας έχει επιστρέψει, βγάζει μια υγεία"

Τα θετικά στοιχεία από τις εμφανίσεις της Εθνικής γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κρατάει ο Γιώργος Μορφέσης, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει επιστρέψει στο διεθνές στερέωμα. Τι ανέφεραν Τσουκαλά και Μ. Πλευρίτου.

Τρίτη 21 Ιαν. 2020

ΣΤΙΣ 15.30 Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών: Την Πέμπτη το Ελλάδα - Γαλλία

Την Πέμπτη (23/01, 15.30) η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο των γυναικών.

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Ελλάδα - Ισπανία 9-12: Άντεξε για 20 λεπτά η Εθνική

Η Εθνική ομάδα των γυναικών άντεξε για περίπου είκοσι λεπτά απέναντι στην Ισπανία η οποία τελικά επικράτησε με 9-12 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού. Για τις θέσεις 5-8 η Ελλάδα.

Δευτέρα 20 Ιαν. 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ VIDEO ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ

Γενηδουνιάς: Οι έξι κανονιές του κόντρα στην Ρουμανία

Απολαύστε σε ένα video τα έξι γκολ που πέτυχε ο Ντίνος Γενηδουνιάς στη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών κόντρα στη Ρουμανία με 14-7.

ΣΤΙΣ 21.30 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ευρωπαϊκό πόλο ανδρών: Την Τετάρτη το Ελλάδα - Κροατία

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου την Τετάρτη (22/1, 21.30) θα αντιμετωπίσει την Κροατία με έπαθλο μία θέση στην τετράδα.

ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Ρουμανία - Ελλάδα 7-14: Στους "8" του ευρωπαϊκού η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο με ονειρικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 14-7 της Ρουμανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο της Βουδαπέστης.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΝΙΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΑΚΗ

Μορφέσης: "Χρειάζεται καλύτερη διαχείριση"

Με ήττα 12-7 από τη Ρωσία έκλεισε τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο στη Βουδαπέστη η Εθνική γυναικών. Τι δήλωσαν οι Μορφέσης, Νίνου και Ξενάκη.

Κυριακή 19 Ιαν. 2020

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Ευρωπαϊκό γυναικών: Την Τρίτη το Ελλάδα - Ισπανία

Την ερχόμενη Τρίτη (21/01, 18.30) η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ Η ΕΘΝΙΚΗ

Ελλάδα - Ρωσία 7-12: Νέα ήττα για την Εθνική και μάχη με την Ισπανία στην οκτάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε με 12-7 από την Ρωσία, κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο της και έτσι στα προημιτελικά θα παίξει με την Ισπανία.

Σάββατο 18 Ιαν. 2020

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ

Βλάχος: "Να είμαστε πολύ καλοί για να αποκλείσουμε τη Ρουμανία"

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών κόντρα στη Γαλλία, αλλά και για εκείνον που ακολουθεί με τη Ρουμανία.

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΙΑΣΤΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ

Γαλλία - Ελλάδα 10-12: Πέρασε και παίζει με Ρουμανία για πρόκριση στην 8άδα

Η Εθνική πόλο ανδρών επιβλήθηκε 12-10 της Γαλλίας, περασε ως 2η από τον όμιλό της και θα παίξει με τη Ρουμανία (20/1, 21:00) για πρόκριση στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρασκευή 17 Ιαν. 2020

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ

Ευρωπαϊκό πόλο γυναικών: Τα σενάρια της οκτάδας για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/01) την Ρωσία και εάν επικρατήσει θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του Α' ομίλου του ευρωπαϊκού. Τα δεδομένα για τα χιαστί ματς.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ουγγαρία - Ελλάδα 13-10: Ήττα από τις Μαγυάρες και τελικός με τη Ρωσία

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε με 13-10 από την Ουγγαρία και την Κυριακή (19/01) θα παλέψει με τη Ρωσία για τη δεύτερη θέση στον όμιλο του ευρωπαϊκού της Βουδαπέστης.

Πέμπτη 16 Ιαν. 2020

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ

Ελλάδα – Γεωργία 17-10: Στο ρελαντί η Εθνική

Με άνετη νίκη συνεχίστηκε η προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Μετά την ήττα από την Ιταλία η Εθνική αντέδρασε και ξέσπασε της Γεωργίας παίρνοντας τη νίκη με 17-10.

Τετάρτη 15 Ιαν. 2020

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Μορφέσης: "Τώρα ξεκινάει για μας το ευρωπαϊκό"

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, τόνισε πως τώρα αρχίζουν τα σπουδαία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ελλάδα - Σλοβακία 18-2: Έκανε εύκολα το 3/3 η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε και επί της Σλοβακίας με 18-2, έκανε το 3/3 στο ευρωπαϊκό και πλέον ετοιμάζεται για τα δύσκολα κόντρα σε Ουγγαρία και Ρωσία.

HIGHLIGHTS