ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Εύκολα το 2/2 για την Ελλάδα

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Εύκολα το 2/2 για την Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών επικράτησε με 14-5 επί της Νέας Ζηλανδίας και έκανε το 2/2 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κουβέιτ.

Με φόρα από τη χθεσινή της νίκη στην πρεμιέρα επί της πιο δυνατής αντιπάλου της στον όμιλο Αυστραλίας, μπήκε στο δεύτερο αγώνα της στον Δ' όμιλο του 20ού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, η Εθνική μας ομάδα και πήρε μια ακόμα νίκη, κάνοντας εύκολα το "2 στα 2", καθώς επικράτησε με 14-5 επί της Νέας Ζηλανδίας.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβεβαιώνει την απόλυτη κυριαρχία τυς στον συγκεκριμένο όμιλο και πάει φουλ για το απόλυτο που θα της δώσει την την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στην 8άδα (προημιτελικά), καθώς οι προσεχείς αντίπαλοι Βραζιλία και Ουζμπεκιστάν είναι σαφώς υποδεέστεροι.

Οι Νεοζηλανδοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με 6-1 στην πρώτη περίοδο και 7-2 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο τελικό 14-5.

Κορυφαίοι σκόρερ της Ελλάδας ήταν οι Νικολαΐδης (που αναδείχθηκε και MVP του παιχνιδιού) και Καλογερόπουλος, που είχαν από τέσσερα γκολ.

Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα αύριο Σάββατο (14/12) στις 12.30 (ώρα Ελλάδας) κόντρα στη Βραζιλία.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 5-14

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 1-4, 2-3.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Λιονέλ Ράνταλ): Ντε Ρίπερ, Φέριγκο, Σάλιβαν, Κλαρκ, Ντε Γιάγκερ, Μάθιους 1, Κάτλιν, Σούλερ, Ρατίμα, Μόρις 1, Μπράουν, Πέτερσον 1, Φάουντεν.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 4, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 3, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Γωνιωτάκης, Μητράκης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 4

Νέα Ζηλανδία 2

Βραζιλία 0

Αυστραλία 0

Ουζμπεκιστάν 0

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική

Ελλάδα - Αυστραλία 16-9

Ουζμπεκιστάν - Νέα Ζηλανδία 6-22

2η αγωνιστική

Νέα Ζηλανδία - Ελλάδα 5-14

Βραζιλία - Ουζμπεκιστάν

3η αγωνιστική

Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία

Ελλάδα - Βραζιλία

4η αγωνιστική

Ουζμπεκιστάν - Ελλάδα

Βραζιλία - Αυστραλία

5η αγωνιστική

Αυστραλία - Ουζμπεκιστάν

Βραζιλία - Νέα Ζηλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ