ΠΟΛΟ

Ο ΑΟΠΦ αποχαιρέτησε τον Κάκαρη με Καζαντζάκη

Ο ΑΟΠΦ αποχαιρέτησε τον Κάκαρη με Καζαντζάκη

Ο Κώστας Κάκαρης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και η διοίκηση της ομάδας τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό ποστάρισμα.

Την ώρα που βλέπουμε σε άλλα αθλήματα συλλόγους και αθλητές να "χωρίζουν" με καυστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις το τμήμα πόλο του Παλαιού Φαλήρου δείχνει το σωστό δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες.

Ο Κώστας Κάκαρης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος ταλαντούχος φουνταριστός είναι γέννημα θρέμμα του ΑΟΠΦ και οι διοικούντες του τμήματος θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για αυτά τα 11 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα χρησιμοποιώντας μάλιστα και τον πρόλογο του βιβλίου του Ν.Καζαντζάκη, "Αναφορά στον Γκρέκο".

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: "Τίμησε τα χρώματα του Α. Ο. Π. Φ. από 8 ετών παιδί και έμαθε τα μυστικά της υδατοσφαίρισης στην ομάδα μας. Ένας αθλητής που ανδρώθηκε προσωπικά και αθλητικά στην ομάδα μας. Η σωστή δουλειά και η προσπάθεια τον οδήγησαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, στην κατηγορία νέων ανδρών με την εθνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Κώστα Κάκαρη, που από σήμερα δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και πραγματοποιεί ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Του ευχόμαστε η μέχρι τώρα πορεία του, να αποτελέσει εφαλτήριο μεγαλύτερων επιτυχιών και διακρίσεων. Κώστα "φτάσε όπου δε μπορεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ