ΠΟΛΟ

"Διπλό" ο Υδραϊκός επί του Εθνικού

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέταρτη σερί νίκη για τον Υδραϊκό, στον Πειραιά επί του Εθνικού αυτήν τη φορά, με συνέπεια να τον φτάσει στη βαθμολογία μετά από το άνοιγμα της "αυλαίας" στην 6η αγωνιστική της Α1 πόλο.

Πήρε φόρα ο Υδραϊκός και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το κακό ξεκίνημα στο 32ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (είχε τρεις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές), καθώς πέτυχε άλλη μια σπουδαία νίκη, την τέταρτη σερί πλέον, και μάλιστα εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά επί του Εθνικού με 7-6, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής, το απόγευμα της Παρασκευής (1/12).

Έτσι ο Υδραϊκός ανεβαίνει στη βαθμολογία και ισοβαθμεί πλέον με τον σημερινό αντίπαλό του Εθνικό που χάνει κι άλλο έδαφος, καθώς γνωρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τρίτη συνολικά.

Με όπλο την πολύ καλή του άμυνα και τον τερματοφύλακα Φλέγκα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έλεγξε από το δεύτερο οκτάλεπτο το ρυθμό του αγώνα, εξουδετέρωσε τα ατού του Εθνικού, τον οποίο ανάγκασε σε κακό ποσοστό στον παραπάνω (έχασαν και πέναλτι οι κυανόλευκοι), πήρε ένα προβάδισμα δύο γκολ και το διατήρησε μέχρι λίγο πριν από το φινάλε, οπότε και ο Εθνικός μείωσε στο ένα και στο τελικό 6-7. Κορυφαίος σκόρερ του Υδραϊκού ο Χαραλαμπόπουλος με 4 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, στο 4.32 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Νίκος Βενετόπουλος για έντονη διαμαρτυρία και στο 3.36 πριν από το τέλος της δ' περιόδου, επίσης με κόκκινη κάρτα, ο παίκτης με το Νο το 2 του Εθνικού Τζώρτζης, για διαμαρτυρία και επειδή έβρισε απευθυνόμενος στους διαιτητές με τη φράση "γ... το σπίτι σου".

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-2, 3-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας Π. 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Μερκούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/12

Εθνικός - Υδραϊκός 6-7

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12

Πανιώνιος- ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης

ΝΟ Χίου –ΠΑΟΚ

ΝΟ Χανίων – Παλαιό Φάληρο

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 18

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 15

3. Εθνικός 12

- Απόλλων Σμύρνης 12

- ΝΟ Χίου 12

- Υδραϊκός 12

…………………………..

6. Πανιώνιος 9

-. ΑΝΟ Γλυφάδας 9

……………………………

9. ΠΑΟΚ 6

10. Παλαιό Φάληρο 3

-. ΝΟ Χανίων 0

12. ΟΦΗ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

Υδραϊκός – Ολυμπιακός (6/12)

Παλαιό Φάληρο ΟΦΗ

ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης (8/12)

Εθνικός – Πανιώνιος

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ