ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Στον Απόλλωνα το ντέρμπι, ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έκανε το "4 στα 4", ενώ ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητό του, νικώντας εύκολα τον Υδραϊκό. Νίκες και για Εθνικό, Βουλιαγμένη, Παλαιό Φάληρο και ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη διατήρησε το απόλυτο των νικών πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επιβλήθηκε με 18-12 επί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι που έκλεισε την 4η αγωνιστική στην κοινή έδρα των δύο ομάδων στο κολυμβητήριο Γουδή (όπου γηπεδούχος ήταν ο Απόλλων).

Έτσι ο Απόλλων ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός παραμένει, πλέον, μόνος στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Οκτάλεπτα: 5-4, 4-2, 4-2, 5-4

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Σπηλιόπουλος, Μπάντερ Νάσερ, Μητρόπουλος, Γραμματικός 1, Μοσκόφ 6, Μπεριστιάνος, Αλαμάνος 1, Τσιστράκης, Παπαγεωργίου 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Βιτέλλας 3, Καβουσανός, Λουπάκης, Γκάτσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 2, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 5, Παπαδημητρίου Αλ. 1, Κατσαγούνας, Σαλτέρης, Μοσχοβέλης 1, Ορφανός.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εύκολα έφτασε στη νίκη και επί του Υδραϊκού ο Ολυμπιακός, με 14-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Αλίμου και διατήρησε το απόλυτο των νικών (4 στα 4). Για τον Υδραϊκό ήταν η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 1-1, 0-4

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης, Τσαχιλίδης, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 1, Ίρβινγκ 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ζιβογίνοβιτς, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των νοτίων προαστίων με 15-9 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 4η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση να πετυχαίνει 7 γκολ και τον Χρήστο Αφρουδάκη να επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς εξέτισε την τιμωρία του.

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 1-2, 4-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 7, Σταμέλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης Χ. 1, Παπανικολάου Γ. 1, Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 1, Χαλκιάς, Βούξεβιτς 2, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπούκας 2, Μαυρωτάς Λ. 1, Κάιλ Τρας, Περόπουλος 1, Μπραϊμης, Τζακ Τρας 2, Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος 1, Μανιουδάκης, Αλβέρτης, Κουβουβάνης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΣΕΦΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ

Την πρώτη του νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού επικράτησε με 8-6 του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ". Με τον Φίλιππο Καραμπέτσο στη σύνθεσή του και σαφώς βελτιωμένος στην άμυνα, αλλά και επιθετικά, ο Εθνικός προηγήθηκε με 6-1 και παρά τη αντεπίθεση του αντιπάλου του στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, κράτησε τη νίκη με το τελικό 8-6.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-0, 1-1, 2-4

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Κουτσιαλής, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 2, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπελέσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος 1, Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος, Αλεξίου 1, Γαβαλάς Σ., Βέκκος 3, Δήμου Δ., Σταθάς, Παττακός, Μπουζαλάς.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση και μάλιστα συνεχόμενη πέτυχε το Παλαιό Φάληρο και δικαιούται πλέον να έχει φιλοδοξίες για μια δυναμική πορεία στον φετινό μαραθώνιο, που μπορεί να το φέρει ψηλά.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επικράτησε με 10-6 του ΝΟ Χίου Astra Airlinesστο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, έφτασε τους 9 βαθμούς και θα φιγουράρει σίγουρα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μετά το τέλος της συγκεκριμένης αγωνιστικής, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων που γίνονται αργότερα για να δει αν μπορεί να πλασαριστεί ακόμα ψηλότερα.

Οι Φαληριώτες έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 7-0 στα μέσα στης δεύτερης περιόδου. Οι Χιώτες αντέδρασαν στη συνέχεια και μείωσαν σε 7-4 και στη συνέχεια σε 8-5, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν άλλο τη διαφορά, φεύγοντας με το τελικό 10-6.

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 1-3, 2-1

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 2, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Ailines (Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Σ., Μιμίδης Μ. 1, Μπερτόλης, Παππάς, Κουλιεράκης 3, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις νίκες και πήρε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, η ομάδα του Πάνου Βέργου επιβλήθηκε με το ευρύ 14-9 επί του του ΝΟ Χανίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν καλό ρυθμό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και έχτισαν γρήγορα μια σημαντική διαφορά, αφού από την πρώτη κιόλας περίοδο προηγήθηκαν με 4-1. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους, ωστόσο μείωσαν μόνο στα δύο γκολ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με έξι γκολ στην τρίτη περίοδο ανέβασαν τη διαφορά στο 10-4 και εξασφάλισαν τη νίκη φτάνοντας στο τελικό 14-9.

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-1, 6-2, 4-5

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 2, Λέκιτς 3, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 2, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης, Νικολαΐδης Ι.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 1.

Πηγή: koe.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ