ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Πέμπτος και Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 9-8 επί του Υδραϊκού και κατέλαβε την πέμπτη θέση στην Α1 πόλο των ανδρών και μαζί ένα εισιτήριο για το Euro Cup της επόμενης σεζόν.

Την 5η θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών κατακτά ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε, με ανατροπή, 9-8 του Υδραϊκού στον αγώνα κατάταξης (για τις θέσεις 5η-6η) και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο (Euro Cup).

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν στο πάγκο τους τον Πάνο Βέργο, που ήταν τιμωρημένος (καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την Α’ Φάση των πλέι οφ) και ο Νικήτας Κόχειλας εκτέλεσε χρέη προπονητή. Από πλευράς Υδραικού δεν αγωνίστηκε ο Φώτης Μπλάνης.

Ο Υδραικός προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά, 5-2 και 6-3, αλλαπ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο προβάδισμα (7-8) στην αναμέτρηση με τον Κεχαλάρη και το διεύρυνε με τον Χαραλαμπόπουλο, ενώ ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό απουάλεσμα.

Υδραϊκός – ΠΑΟΚ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 2-3, 1-3.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ. 1, Στελλάτος 1, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΟΚ: Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 2, Παυλίδης Χ. 1, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 2, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ