MMA

O Mayweather "επιτέθηκε" στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή του κόσμου

O Mayweather "επιτέθηκε" στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή του κόσμου

Επίθεση στον Canelo Alvarez έκανε ο Floyd Mayweather, προφανώς, με αφορμή το αίτημα του Μεξικανού να κάνουν ρεβάνς όπως επίσης και τα λεφτά που θα λάβει τα επόμενα πέντε χρόνια, έχοντας υπογράψει ένα πανάκριβο συμβόλαιο.

Ο Canelo Alvarez έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη και ζήτησε να παίξει με τον Floyd Mayweather τη μεταξύ τους ρεβάνς, αφού πριν από μερικά χρόνια ο "Money" τον είχε νικήσει πολύ άνετα...

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο Mayweather απάντησε στον Μεξικανό κάπως επιθετικά: " Δεν παίζει ρόλο αν εκείνο το βράδυ έφαγε την μπριζόλα με στερεοειδή, ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι της καριέρας μου. Ακόμα και ο Connor McQuitter ήταν καλύτερος από αυτόν τον κλέφτη και τους έδειρα και τους δύο.

Παίρνει μόλις 36 λεπτά ή και λιγότερο να κάνω 300 εκατομμύρια δολάρια. Μου παίρνει μία βραδιά ή έναν αγώνα όσα θα κάνεις εσύ σε πέντε χρόνια και 11 αγώνες. Τελικά ποιος κερδίζει; Κάνε τα... μαθηματικά σου".

Επισημαίνουμε πως αυτή τη στιγμή δύο είναι τα σενάρια που κυριαρχούν ως προς την ενδεχόμενη επιστροφή του Floyd Mayweather στο ρινγκ. Ή να παίξει δεύτερο ματς με τον Conor McGregor ή να τινάξουν την μπάνκα με τον Khabib Nurmagomedov.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΗσέξιKarina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ