MMA

Νέος Tyson: Μποξέρ δάγκωσε τέσσερις φορές τον αντίπαλό του

Νέος Tyson: Μποξέρ δάγκωσε τέσσερις φορές τον αντίπαλό του

Ο πυγμάχος David Price νίκησε τον Kash Ali επειδή ο δεύτερος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση κι αυτό διότι έριξε τέσσερις δαγκωνιές στον αντίπαλό του. Ο αγώνας γινόταν στο Λίβερπουλ και οι οπαδοί αντέδρασαν (VIDEO).

Ο κακός χαμός έχει γίνει στην Αγγλία μετά τον αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας του David Price με τον Kash Ali. Ο πρώτος επικράτησε στην αναμέτρηση στον 5ο γύρο, όχι επειδή έβγαλε νοκ - άουτ τον Ali, αλλά γιατί ο δεύτερος αποβλήθηκε...

Ο λόγος για τον οποίο τελείωσε ο αγώνας άδοξα, θύμισε Tyson εναντίον Holyfield. Ναι, καλά καταλάβατε. Ο Ali δάγκωσε τέσσερις φορές τον Price, όπως είχε κάνει ο "Iron Mike" με το αυτί του Evander στη δεύτερη μάχη τους τον Ιούνιο του 1997.

Ο 35χρονος έφερε σημάδια από την επίθεση του Kash Ali στο στήθος και στο λαιμό. Βέβαια, οι άσχημες εικόνες δεν σταμάτησαν ούτε έπειτα από το ντισκαλιφιέ, συνεχίστηκαν στις κερκίδες.

Επειδή ο Price είναι από το Λίβερπουλ και ο αγώνας γινόταν στην αγγλική πόλη, κατά την αποχώρηση του Kash Ali ο κόσμος του πετούσε πριν τη φυσούνα ό,τι κρατούσε στα χέρια του, κυρίως νερά, αναψυκτικά, φαγητό! Η ομάδα του, πάντως, κατήγγειλε ότι δέχθηκε και μπουκάλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ "ΝΤΟΥ" ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson καπνίζει μαριχουάνα που θυμίζει…κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ