MMA

Nate Diaz: Σίγουρη η επιστροφή του στο UFC

Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP PHOTO/ISAAC BREKKEN

Ο Dana White υποστήριξε πως θεωρεί δεδομένη την επιστροφή του Nate Diaz στο UFC.

Την επιστροφή του Nate Diaz περιμένει ο Dana White που θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στο UFC, χωρίς να γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Ο Diaz είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του promotion και δεν έχει αγωνιστεί από τον Νοέμβριο του 2019 όταν είχε χάσει από τον Jorge Masvidal. Υπάρχουν φήμες πως η επιστροφή του μπορεί να γίνει με μία ρεβάνς με τον Masvidal ή τρίτο ματς με τον Conor McGregor.

O White λέει σχετικά: "Περιμένω σίγουρα την επιστροφή του. Νομίζω πως ο Nate θα αγωνιστεί ξανά στο UFC", ήταν τα λόγια του προέδρου. Πάντως ο Diaz είναι από τους αθλητές που χρειάζονται μαραθώνιες διαπραγματεύσεις για να καταλήξει το UFC σε συμφωνία.

Όμως η απήχηση που έχει στο κοινό τον κάνει "ελκυστικό προϊόν" για το promotion.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (BINTEO)

AP Photo/Isaac Brekken

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ