MMA

McGregor σε Κhabib: "Δεν σέβεσαι τον Πούτιν, θα παίξω για να εκπροσωπήσω το Ρωσικό Έθνος!"

McGregor σε Κhabib: "Δεν σέβεσαι τον Πούτιν, θα παίξω για να εκπροσωπήσω το Ρωσικό Έθνος!"

Ενδιαφέρον ήταν ο διάλογος του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov για το περιστατικό της συνάντησης με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ιρλανδός κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Νταγκεστανό και να τον αναγκάσει να πει πως δεν ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον πρόεδρο της Ρωσίας!

Ο ΜcGregor ήταν καλεσμένος του Πούτιν στις 15 Ιουλίου στον τελικό της Γαλλίας με την Κροατία στο Luzhniki Stadium. Ο Notorious έβγαλε μία φωτογραφία με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, αναφέροντας: "Με έναν από τους πιο σπουδαίους ηγέτες όλων των εποχών".

Από την άλλη στο ίδιο γήπεδο ήταν και ο Khabib που δεν είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποια φωτογραφία με τον Πούτιν. Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως ένιωσε που έβλεπε τον Πούτιν με τον McGregor ο Khabib απάντησε: "Ήταν ωραίο παιχνίδι. Δεν ένιωσα τίποτα. Δεν ήθελα να βγάλω φωτογραφία με κάποιον. Είτε ήταν ο πρόεδρος είτε οποιοσδήποτε".

Τότε άρπαξε την ευκαιρία ο McGregor και του επιτέθηκε: "Δηλαδή δεν σέβεσαι τον Πούτιν;Τι εννοείςμε αυτό"; φώναζε ο Notorious για να πάρει την απάντηση από τον Nurmagomedov πως απλά δεν ήθελε φωτογραφία με τον Πούτιν.

"Δεν θέλω φωτογραφία μαζί του, που είναι το κακό", υπογράμμισε. Στο τέλος ο McGregor τόνισε πως θα αγωνιστεί και για το Ρωσικό έθνος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Red Dela Cruz: Το πιο καυτό octagon girl του πλανήτη σάρωσε τα βραβεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ