MMA

Έτσι "ζωγράφισε" το αριστερό πόδι του Σκορδίλη

Έτσι "ζωγράφισε" το αριστερό πόδι του Σκορδίλη

Ο Γιάννις Σκορδίλης πέτυχε μια τεράστια νίκη στο Fiath Night απέναντι στον Wu Xuesong που τον φέρνει ξανά ανάμεσα στους μεγαλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού kickboxing.

Μία τεράστια νίκη στο Fiath Night πέτυχε ο Γιάννης Σκορδίλης που επισφραγίζει ξανά πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του Ελληνικού kickboxing στα παγκόσμια ρινγκ.

Απέναντι του βρήκε έναν επικίνδυνο μαχητή όπως οWu Xuesong που έχει κερδίσει αθλητές όπως ο Uscan και o Μanhoef και με την τακτική του Έλληνας ο αθλητής δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο του.

Με μεγάλη υπεροπλία στα πόδια αλλά και με καλούς συνδυασμούς στα χέρια, όποτε χρειάστηκε ο Σκορδίλης επέβαλλε τον ρυθμό του και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Το νοκ άουτ έμοιαζε θέμα χρόνο και ήρθε στον τρίτο γύρο με ένα καταπληκτικό αριστερό high kick που έστειλε στο καναβάτσο τον Κινέζο μαχητή.

Ο Σκορδίλης συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις του με έδρα την Αγγλία εδώ και τέσσερα χρόνια και η καταξίωση του στα ρινγκ του εξωτερικού είναι πλέον γεγονός. Το επίτευγμα του μπορείτε να δείτε στο λινκ εδώ μετά το 4:00:00.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στηνφυλακήβαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ