MMA

Conor McGregor: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιρλανδό

Conor McGregor: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιρλανδό

O Conor McGregor αποσύρθηκε από τις ΜΜΑ και το Sport24.gr σας παρουσιάζει πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Ιρλανδό που άλλαξε τα μαχητικά αθλήματα παγκοσμίως.

Αποσύρθηκε από τις ΜΜΑ ο Conor McGregor! Εάν δεν γνωρίζαμε τι... διάολος είναι ο Ιρλανδός θα συγκλονιζόμασταν. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σούπερ σταρ λέει "αντίο". Πάμε να δούμε την προηγούμενη και άλλα τέσσερα σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον 30χρονο μαχητή και επιχειρηματία:

1. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΞΑΝΑ

Ο Conor McGregor το 2016 είχε συμφωνήσει να παίξει τη ρεβάνς με τον Nate Diaz. Όλα ήταν συμφωνημένα, αλλά ο Ιρλανδός... στράβωσε με το promotion, καθόσον ήθελε να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του.

Επήλθε χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και ξαφνικά ο Conor, μέσω Twitter, αποσύρθηκε από τη δράση. Προσωρινά, βέβαια, διότι λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε και νίκησε κιόλας τον Diaz.

2. ΟΙ ΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ

Πράγματι, οι ΜΜΑ δεν φέρνουν το μεγάλο "πακέτο" στον Conor McGregor. Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του UFC, Dana White αναφέροντας ότι δεν του φαίνεται απίθανο που αποφάσισε ο Ιρλανδός ν' αποσυρθεί διότι έχει τόσα πολλά χρήματα που δεν αξίζει να χτυπιέται. Ο McGregor έχει πολλούς σπόνσορες και επίσης το ουίσκι του με τ' όνομα "Proper 12".

3. TO ΟΥΙΣΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

O πρόεδρος του UFC, Dana White, μάστερ στις επιχειρήσεις έχει προβλέψει ότι το "Proper 12" θα κάνει τον Conor McGregor δισεκατομμυριούχο. Οι πωλήσεις, όντως, πάνε... φωτιά, με τον ίδιο τον πρώην πρωταθλητή να παραδέχεται ότι το ουίσκι του πούλησε το απόθεμα έξι μηνών μέσα σε 10 ημέρες.

Στην Ιρλανδία, μάλιστα, επειδή το ποτό έφευγε αστραπιαία από τα μαγαζιά, κάποια καταστήματα διέθεταν μέχρι δύο σε κάθε πελάτη, όχι παραπάνω. Το ουίσκι του Conor πωλείται έναντι 22 ευρώ στην Ευρώπη.

4. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ

Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε; Έτσι και για τον Conor McGregor ο οποίος πήγαινε για υδραυλικός, όμως αποφάσισε να αφοσιωθεί στις ΜΜΑ, ζώντας αποκλειστικά για να προπονείται. Τα έσοδα του Ιρλανδού από τις μάχες έφταναν κάποτε τα 1.500 ευρώ, κάπου 100 ευρώ τον αγώνα δηλαδή. Και όλα αυτά το 2008, μην νομίζετε ότι χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω στο χρόνο. Και το 2017, ο Conor έπαιξε με τον Mayweather και έφτασε από τα 100 ευρώ στα 100.000.000 ευρώ το ματς!

5. ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Φαίνεται βέβαια ότι ο Conor McGregor δεν περνάει καλά, πέραν της δημοφιλίας του και της περιουσίας που αυξάνεται έχει θέματα. Σκάνδαλα τον ακολουθούν και πρέπει κάπως να τ' αντιμετωπίσει. Σύλληψη από τις Αρχές επειδή φέρεται να επιτέθηκε και να έσπασε το κινητό ενός φαν που ήθελε να φωτογραφηθούν.

Και το βασικότερο όλων είναι η νεαρή Τέρι Μάρεϊ που ισχυρίζεται πως έχει γεννήσει την κόρη του Ιρλανδού σούπερ σταρ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μάρει δήλωσε ότι δεν θέλει τα χρήματα του McGregor, επιθυμεί μόνο να γίνει τεστ DNA για να αποδειχθεί πως είναι αληθινά όσα ισχυρίζεται.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ