ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εξαιρετική ελληνική παρουσία στο Βελιγράδι

Εξαιρετική ελληνική παρουσία στο Βελιγράδι

Με Κύπελλα και βαθμούς επιστρέφει η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας δρόμου από το Βελιγράδι.

Οι επίλεκτοι της Εθνικής μας ομάδας συμμετείχαν με επιτυχία στο τριήμερο ποδηλατικών αγώνων υπό την ονομασία "Union for Sport and Recreation -Banja Luka" που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Το Σάββατο η αποστολή μας ήταν στη Βοσνία για μονοήμερο αγώνα UCI 1,2 όπου συμμετείχαν εθνικές ομάδες και διεθνής ομάδες (continental) με συνολικά 168 συμμετοχές για έναν αγώνα αντοχής 170χλμ.

Στον αγώνα οι κακές καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους αθλητές μας σκληροτράχηλους αθλητές μας Τζωρτζάκη και Καστραντά να διακριθούν καταλαμβάνοντας την 2η και 3η θέση αντίστοιχα ενώ στη 15η θέση ο Φαραντάκης. Άλλο ένα καλό αποτέλεσμα ήρθε στον αγώνα της Κυριακής στην διαδρομή των 195χλμ.

Στη βαθμολογία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, ο Χάρης Καστραντάς κατέλαβε την 3η θέση και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης την 6η.

Μαζί τους και λίγες θέσεις πιο πίσω, οι Κορτσιδάκης και Μαυρικάκης στην 13η και 18η θέση αντίστοιχα ενώ οι Φαραντάκης και Χριστόπουλος στις θέσεις 33 και 41 για το Βαλκανικό.

Στη γενική κατάταξη του δεύτερου αγώνα UCI 1,2 (Βελιγράδι – Banja Luka) ο Χάρης Καστραντάς ήταν στη 12η θέση, όντας ο πρώτος Έλληνας της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας.

Η πολύ καλή παρουσία της Εθνική μας, απέφερε σημαντική συγκομιδή βαθμών για τη χώρα μας και έφερε ελπίδες για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ