NFL

53ο Super Bowl: Οι πρώτοι άντρες τσιρλίντερς έγραψαν ιστορία

53ο Super Bowl: Οι πρώτοι άντρες τσιρλίντερς έγραψαν ιστορία
AP Photo/Kelvin Kuo AP PHOTO/KELVIN KUO

Οι Κουίντον Περόν και Ναπόλεον Τζίνις των Los Angeles Rams έγραψαν ιστορία ως οι πρώτοι άντρες τσιρλίντερς που χόρεψαν σε Super Bowl στον αγώνα με τους New England Patriots.

Οι New England Patriots επέστρεψαν στον θρόνο τους, καθώς επιβλήθηκαν με 13-3 των Los Angeles Rams στο πλαίσιο του 53ου Super Bowl . Την ίδια στιγμή όμως που ο θρυλικός Τομ Μπρέιντι έγραφε ιστορία με τον 6ο τίτλο της καριέρας του (ρέκορντμαν στο NFL), οι Κουίντον Περόν και Ναπόλεον Τζίνις έγραφαν την δική τους ιστορία.

Οι Περόν και Τζίνις έγιναν οι πρώτοι άνδρες τσιριλίντερς στην ιστορία του Super Bowl, σπάζοντας ένα στερεότυπο που υπήρχε από πάντα και ήθελε μόνο γυναίκες να βρίσκονται σε αυτή την θέση.

Οι δυο τους ανήκουν στο δυναμικό των τσιρλίντερς των Los Angles Rams από το ξεκίνημα της σεζόν, αφού πέρασαν από το αναμενόμενο κάστινγκ πριν τελικά κερδίσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι, έτσι κι αλλιώς οι δυο τους είναι οι μόνοι άντρες τσιρλίντερ στην ιστορία του NFL.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε στιγμές των δύο τσιρλίντερ με τους Rams και τις συνεντεύξεις που έδωσαν επειδή έγραψαν ιστορία:

AP Photo/Kelvin Kuo





TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ