ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πέντε πληρώματα στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου

84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζεται η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι, αφού πέντε πληρώματα προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Εντυπωσιακή ήταν η Κατερίνα Νικολαϊδου στον επαναληπτικό του σκιφ γυναικών. Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια πήρε την 1η θέση με χρόνο 7:49.37 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του αγωνίσματος της . Αντίθετα η Αννέτα Κυρίδου πήρε την 4η θέση στο δικό της επαναληπτικό με χρόνο 8:08.01 και θα συνεχίσει στον τελικό Γ΄.

Στα 12 κορυφαία πληρώματα και στα ημιτελικά του διπλού σκιφ προκρίθηκαν επίσης οι Χρήστος Στεργιάκας-Σπύρος Καλέτζης . Το ελληνικό δίδυμο πήρε την 2η θέση στον επαναληπτικό με χρόνο 6:38.82 και συνεχίζει για τον τελικό.

Δεν τα κατάφεραν οι Γιάννης Μαρόκος-Αντώνης Παπακωνσταντίνου στον επαναληπτικό της δικώπου άνευ όπου πήραν την 3η θέση με χρόνο 6:54.33 και θα αγωνιστούν στον Γ΄Τελικό διεκδικώντας μια θέση από 13-18.

Ανάλογη συνέχεια και για τους Χαράλαμπο Ντινενή-Αριστείδη Γραμμενιάτη που με χρόνο 6:49.79 πήραν την 4η θέση στον επαναληπτικό του διπλό σκιφ ελ βαρών και θα αγωνιστούν στον τελικό Γ.

Νωρίτερα, απευθείας στα ημιτελικά του σκιφ ελ βαρών προκρίθηκε ηΘωμαής Εμμανουηλίδουπου κατέλαβε την 2θέση στον προκριματικό με 8:11.56 πίσω από τη Σουηδέζα Φρέντ που τερμάτισε σε 8:04.47.

Στο σκιφ ελ βαρών συνεχίζουν στα προημιτελικά και οι δυο Έλληνες αθλητές. ΟΝίνος Νικολαϊδηςήταν 2στη σειρά του με 7:25.75 ενώ οΣπύρος Γιάνναροςήταν 3στη δική του σειρά με χρόνο 7:17.97 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ