Δυναμικό ξεκίνημα στο παγκόσμιο Εφήβων - Νεανίδων της κωπηλασίας

Τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά πανηγύρισαν τα ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Eφήβων Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Απευθείας στον ημιτελικό της δικώπου νεανίδων προκρίθηκαν οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου. Τα δυο κορίτσια κατέλαβαν την 1ηθέση στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκαν με χρόνο 7:36.63 μένοντας στην πρωτοπορία της κούρσας από το ξεκίνημα και απέφυγαν τον επαναληπτικό.

Πρώτη θέση και πρόκριση στα ημιτελικά και για το διπλό σκιφ των νεανίδων .Οι Ισμίνη Νίνη και Ελένη Αγιώτη μπήκαν από το ξεκίνημα επικεφαλής στην προκριματική σειρά που αγωνίζονταν και τερμάτισαν πρώτες με 7:27.90  κερδίζοντας άνετα την κούρσα.

Στον ημιτελικό απευθείας πέρασε και το τετραπλό σκιφ των εφήβων. Οι Νάστος Σωτήρης-Καράκογλου Στέφανος-Μπαρούτας Βασίλης-Στασινός Δημήτρης πήραν τη 2ηθέση με χρόνο 6:14.17 και πέρασαν στα 12 κορυφαία πληρώματα της κατηγορίας τους.

Για τρία δευτερόλεπτα  έχασε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά η τετράκωπος άνευ των εφήβων. Οι Νάστος-Καράκογλου-Μπαρούτας-Στασινός τερμάτισαν 3οιμε 6:20.18 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό της Παρασκευής .

Στα προημιτελικά συνεχίζει στο σκιφ η Ερμιόνη Λαμπριανίδη που πήρε την πρωτη θέση στη στην επαναληπτική σειρά που συμμετείχε με 8:20.28 και θα εχεί ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίζει για πιο ψηλά. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS