Κολύμβηση: Χρυσό για τον Χρήστου στα 50μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 8ο Διεθνές Μίτινγκ "Μεσόγειος" για τη σειρά "Camille Muffat" με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ. ύπτιο.

Η Ελληνική παρουσία στο 8ο Διεθνές Μίτινγκ "Μεσόγειος" για τη σειρά "Camille Muffat" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Απόστολο Χρήστου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την 1η θέση στα 50μ ύπτιο, με χρόνο 25.28 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Γεωργία Δαμασιώτη τερμάτησε 1η στον Β' τελικό στα 100μ πεταλούδα με 1:01.71 και κατέλαβε την 8η θέση στη συνολική κατάταξη, ενώ ο Σάββας Θώμογλου ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 3η θέση στον Β΄τελικό στα 100μ πρόσθιο, με χρόνο 1:05.07, τερματίζοντας 10ος στη συνολική κατάταξη.

Ο προπονητής που συνόδευσε τους αθλητές στη Γαλλική Μασσαλία, Παναγιώτης Βελέντζας, δήλωσε: "Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Οι μικρότεροι, σε ηλικία, κολυμβητές μας (Παπαστάμος, Θωμόγλου και Δαμασιώτη) απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στους αγώνες, οι οποίοι ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με μεγάλο ανταγωνισμό. Πετύχανε πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή που βρισκόμαστε, όπως και ο Χρήστου που πέτυχε και αυτός επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Σε μία περίοδο όπου η προπόνηση είναι απαιτητική και δύσκολη, κατάφερε και κέρδισε και τα τρία αγωνίσματα του υπτίου και σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κολυμβητών μας. Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μου, τον κ. Τσιλιβάκη και τον κ. Παπαδόπουλο για τους κολυμβητές τους".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.