ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Γιαννιώτης: "Πιστεύω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί απ' όλα αυτό"

Γιαννιώτης: "Πιστεύω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί απ' όλα αυτό"
EUROKINISSI

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε για τις περίεργες μέρες που ζούμε όλοι μας με την καραντίνα και τόνισε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει όλο αυτό είναι να κολυμπήσει στη θάλασσα. (VIDEO)

Ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης στην ΕΡΤ Sports έπαιξε το βράδυ της Κυριακής στην "Αθλητική Κυριακή". Σε αυτήν ο Ολυμπικονίκης του Ρίο μίλησε για την καθημερινότητα με την οικογένειά του, για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ τονίζει και την... ευκαιρία που έχουν οι αθλητές μέσα στο σπίτι.

Αρχικά ο Σπύρος Γιαννιώτης αναφέρθηκε για τις μέρες της καραντίνας που ζούμε: «Από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι από εμάς μπήκαμε σε μία νέα τάξη πραγμάτων. Έχω ξαφνιαστεί ευχάριστα από το τρόπο που έδρασε η ελληνική κοινωνία, γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για τον καθένα να κλειστεί μέσα σε τέσσερις τοίχους. Πιστεύω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί απ' όλα αυτό».

Για τις σκέψεις του για το αύριο: «Είναι κάποια πρωινά που προβληματίζομαι για το αύριο, αλλά όσο μπορώ σκέφτομαι αισιόδοξα».

Για το τι θα έλεγε στους νέους αθλητές: «Αυτό τους λέω είναι ότι σίγουρα δεν θα μπορούν να γίνουν πιο δυνατοί. Μπορούν, όμως να βελτιωθούν στο κομμάτι των διατάσεων. Να γίνουν δηλαδή πιο ελαστικοί».

Για την αναβολή των Ολυμπιακών: «Θα πιεζόμουν πάρα πολύ αν προετοιμαζόμουν για τους Ολυμπιακούς. Η αναβολή θα έφερνε μία ανακούφιση αλλά στη συνέχεια θα προβληματιζόμουν για το τι θα γίνει με τις προκρίσεις, αν θα ισχύσουν ή όχι. Θα υπήρχε μία αβεβαιότητα. Αλλά, έγινε για καλό».

Για το τι θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα είπε: «Σίγουρα θα πάω στη θάλασσα. Είτε να κολυμπήσω, είτε απλά να μπω μέσα και να κάτσω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ