Πρώτος ο Μιτάκης και τρίτη η Καραχάλιου

Πρώτος ο Μιτάκης και τρίτη η Καραχάλιου

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες στα ΦΙΝΝ, είναι πρώτος σε σύνολο 26 σκαφών. Πολύ καλά ξεκίνησε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες στην κατηγορία ΦΙΝΝ ο Ελληνας πρωταθλητής είναι πρώτος σε σύνολο 26 σκαφών. Οι θέσεις που έφερε ήταν 8, 3, 1 κι έχει 4 βαθμούς ποινής. Πίσω του είναι ο Τούρκος, Α. Καινάρ και ο Βρετανός, Ε. Ράιτ, με 5 βαθμούς.

Πολύ καλά ξεκίνησε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες η ιστιοπλόος του Ι.Ο.Π. είναι τρίτη με 11 βαθμούς, πολύ κοντά στην πρώτη Β. Αντρουλάιτε από τη Λιθουανία που έχει 8 βαθμούς και την δεύτερη Ιταλίδα Β.Μπάλμπι, η οποία έχει 10 βαθμούς. Η Καραχάλιου τερμάτισε 8, 3 και 33 που την «πέταξε» ως την χειρότερη κούρσα της. Στην ίδια κατηγορία η Αθανασία Φακίδη είναι 26η με 41 βαθμούς (20, 21, 38) μεταξύ 68 σκαφών.

Στα 470 ανδρών μετά και την 4η ιστιοδρομία οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής είναι 20οι σε σύνολο 37 σκαφών. Έχουν τερματίσει 20, 4, 22, 19 κι έχουν 43 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου βρίσκονται επίσης στην 20η θέση μεταξύ 33 σκαφών. Οι θέσεις που κατέλαβαν είναι 13, 17, 13, 13 κι έχουν 39 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24