Πρωταθλητές Ευρώπης οι Μαύρος και Ταγαρόπουλος

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Μαύρος και Ταγαρόπουλος

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας οι Νίκος Μαύρος – Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος και πήραν την πρώτη θέση στα tornado. (VIDEO)

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για την ελληνική ιστιοπλοΐα και την κλάση Tornado. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας οι Νίκος Μαύρος – Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και πήραν την πρώτη θέση σε σύνολο 21 σκαφών από 8 χώρες.

Στις 8 ιστιοδρομίες οι αθλητές του Ν.Ο.Θ τερμάτισαν 1, 8, 1, 1, 1, 1, 3, 1 και με 9 βαθμούς ποινής στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης. Δεύτερους άφησαν τους Ελβετούς Μ. και Ζ. Στάινερ με 18β. και τρίτους τους επίσης Ελβετούς Μ. Ρούστερχολζ – Μ. Γκλόορ με 27 βαθμούς.

Ο Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος μιλώντας αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε στον αγώνα στο Κόμο. Υπερασπιστήκαμε τον τίτλο μας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα".

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24