ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Βίντεο: Η αποθέωση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Βίντεο: Η αποθέωση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr βρέθηκε στη Γλασκώβη και κατέγραψε τη στιγμή που ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας, αποχώρησε από την “SSE Hydro Arena” και αποθεώθηκε από την ελληνική αποστολή (video)

Είναι αλήθεια! Ο Λευτέρης Πετρούνιας τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει ο Stoiximan.gr, είναι εδώ και λίγη ώρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ο 25χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στην “SSE Hydro Arena”, όπου εντυπωσίασε τους 12.500 θεατές και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο με 15,800 βαθμούς.

Βίντεο: Η αποθέωση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Στην επιβλητική “SSE Hydro Arena” βρέθηκε και το Sport24.gr, ζώντας από κοντά τη μεγάλη στιγμή του Λευτέρη Πετρούνια. Ακολούθησε μάλιστα τον 25χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή κατά την έξοδό του από το γήπεδο, εκεί όπου τον περίμεναν τα μέλη της ελληνικής αποστολής. Όπως ήταν αναμενόμενο, στη θέα του Πετρούνια οι Έλληνες ξέσπασαν αποθεώνοντας τον Λευτέρη.

Αυτός χαμογελαστός, φίλησε το χρυσό του μετάλλιο και "χάθηκε" στις αγκαλιές τους. Στη συνέχεια αποχώρησε από την “SSE Hydro Arena”, με την ιαχή "Ελλάς-Ελλάς" να δονεί την ατμόσφαιρα! Πραγματικά ανεξίτηλες στιγμές για το νεαρό αθλητή, τις οποίες και κατέγραψε η κάμερα του Sport24.gr:

Δείτε σε βίντεο την προσπάθεια του Πετρούνια αλλά και την απονομή:

To «χρυσό» πρόγραμμα του Πετρούνια!

Δείτε τo «χρυσό» πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης της Γλασκώβης!

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Saturday, 31 October 2015


Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για τον Λευτέρη Πετρούνια!

Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το θρίαμβό του στους κρίκους, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης!

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Saturday, 31 October 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ