ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: Το μήνυμα του ενόψει του τελικού

Πετρούνιας: Το μήνυμα του ενόψει του τελικού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου πρωταθλήματος δηλώνοντας έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Μπορεί ακόμα τυπικά να μην έχει εξασφαλιστεί η παρουσία του στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Στουτγάρδη, όμως είναι δεδομένο πως ο Λευτέρης Πετρούνιας θα βρίσκεται σε αυτόν.

Ο προκριματικός ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (07/10), αλλά οι αθλητές που έχουν απομείνει είναι σχεδόν αδύνατο να τον απειλήσουν.

Έτσι, ο "άρχοντας των κρίκων" προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου. Εκεί όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή και δηλώνει έτοιμος να το κάνει. "11 μήνες.. Πολλά προβλήματα στην πορεία...Όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την πρόκριση μου στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος..Από σήμερα επέστρεψα στον αθλητή που ήμουν πριν και καλύτερο ...Κι αυτό θα φανεί το Σάββατο ..Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ομάδα που εχω γύρω μου και ειδικότερα τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό" έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

11 μήνες.. Πολλά προβλήματα στην πορεία...Όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την πρόκριση μου στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος..Από σήμερα επέστρεψα στον αθλητή που ήμουν πριν και καλύτερο ...Κι αυτό θα φανεί το Σάββατο ..Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ομάδα που εχω γύρω μου και ειδικότερα τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό.. So guys ..I'm back ... #final #worldchampionship2019 #STUTTGART2019 #roatoTokyo #greatinjapan2020 #Petrounias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ