FUTSAL

"Τρένο" ο Παναθηναϊκός, στο κατόπι του η ΑΕΚ

"Τρένο" ο Παναθηναϊκός, στο κατόπι του η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον πρωταθλητή Δούκα (3-5 στο ΔΑΪΣ) και παραμένει πρώτος και αήττητος έπειτα από 16 αγωνιστικές στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Διπλό η ΑΕΚ στην Αγία Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στο προηγούμενο έτος και κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Δούκα φέτος και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από 16 αγωνιστικές στη Stoiximan.gr Futsal Super League, όπου μετράει μόλις μια ισοπαλία και 15 νίκες.

Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη επιβλήθηκε 3-5 στο ΔΑΪΣ του Δούκα, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την τρίτη φετινή τους ήττα και πλέον δύσκολα θα μπορούν να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το τριφύλλι έφτασε τους 46 βαθμούς, ενώ οι μπλε έμειναν στους 35.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής (2-3), μπαίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2019 και παραμένοντας στο -3 από τον πρωτοπόρο και αήττητο, Παναθηναϊκό. Κορυφαίος ήταν ο Μάνος για την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα.

Την έκτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το Νέο Ικόνιο, το οποίο επιβλήθηκε εύκολα μες 3-8 της ουραγού Κόμπρα και έφτασε τους 18 βαθμούς (δυο λιγότερους από την Ολυμπιάδα) και βρίσκεται στην 7η θέση. Όσο για την ομάδα του Βύρωνα, έμεινε 12η και τελευταία με οκτώ πόντους.

O Μινώταυρος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλλιθέας με 5-7 για την 16η αγωνιστική, πιάνοντας στη 4η θέση τον Ερμή Ζωγράφου στους 29 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον τρίτο του πίνακα, Δούκα.

Ο Ηνίοχος έχει βάλει στόχο να μείνει στην κατηγορία και διπλά όπως αυτό με τον Ερμή Ζωγράφου θα τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αουτσάιντερ στην αναμέτρηση κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές και σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως έφυγαν από το κλειστό «Αντώνης Φώτσης» με το τρίποντο, φτάνοντας τους 11 βαθμούς.

Τέλος, μια Σαλαμίνα «να την πιεις στο ποτήρι» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου έβαλε γερές βάσεις νίκης, κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 της Elite, κάνοντας άλμα παραμονής, όπου είναι και ο στόχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ