ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιαννακίδου: "Καταλαβαίνω τις ομοσπονδίες"

Γιαννακίδου: "Καταλαβαίνω τις ομοσπονδίες"
INTIME SPORTS

Η γενική γραμματέας αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου αναφέρθηκε στις νέες περικοπές ύψους 50% των τακτικών επιχορηγήσεων. Η απάντηση που δέχθηκε.

Ένα 24ωρο μετά τη μείωση της τάξης του 50% των χρημάτων της πολιτείας προς τις ελληνικές ομοσπονδίες η γενική γραμματέας αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου αναφέρθηκε στις περικοπές.

Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ για τη σειρά αγώνων "Run Greece" η κ.Γιαννακίδου εξήγησε " σας καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι πως νιώθετε πως η πολιτεία δεν σας συμπαραστέκεται".

Στην τοποθέτηση της συνέχισε, λέγοντας " με την ιδιότητα του εκπροσώπου του υπουργείου πρέπει να μας αναγνωρίσετε πως σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η πολιτεία επιχορηγεί τις ομοσπονδίες με ένα σημαντικό ποσό".

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος είχε δηλώσει " η πολιτεία διαγράφει από τις προτεραιότητες της τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η πολιτεία είναι απούσα, όμως ο ΣΕΓΑΣ θα συνεχίσει να είναι παρών".

Τέλος ο νυν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας και τέως πρόεδρος, Βασίλης Σεβαστής " το μερίδιο ευθύνης που αντιστοιχεί στην κ.Γιαννακίδου είναι μικρό, η ίδια είναι εκπρόσωπος του αθλητισμού. Είμαστε σίγουροι πως έχει γίνει ό,τι καλύτερο. Αυτή η πολιτεία έχει επιλέξει να κάνει περικοπές σε δημόσιους τομείς όπως είναι η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ