Υποψήφιος για "αθάνατος" ο Καπράλος

Έπειτα από ψηφοφορία της Ολομέλειας της ΕΟΕ αποφασίστηκε να προταθεί για υποψήφιο μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα ο Σπύρος Καπράλος.

Από τον Ιανουάριο του 2016 η χώρα μας παρέμενε χωρίς εκπρόσωπο στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αφού ο Λάμπης Νικολάου συμπλήρωσε το ηλικιακό όριο. Έκτοτε ακολούθησαν πολλά επεισόδια εντός της ΕΟΕ με αποκορύφωμα όλα όσα έγιναν στις εκλογές μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Τελικά, σχεδόν δύο χρόνια μετά η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να δώσει το χρίσμα για τη θέση του υποψήφιου μέλους της ΔΟΕ στην Ελλάδα στον Σπύρο Καπράλο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση κατά την οποία υπήρξε ψηφοφορία με υποψήφιους τους Σπύρο Καπράλο και Πέτρο Συναδινό με τον πρόεδρο της ΕΟΕ να λαμβάνει 22 ψήφους έναντι τεσσάρων του κ. Συναδινού. Επιπρόσθετα αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ισίδωρος Κούβελος και Στέλιος Αγγελούδης απέσυραν την υποψηφιότητα τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση, να προτείνει τον Πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, ως υποψήφιο για τη θέση του μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι για την πρόταση της ΕΟΕ στη ΔΟΕ, ήταν ο Σπύρος Καπράλος και ο Πέτρος Συναδινός, καθώς απέσυραν την υποψηφιότητα που είχαν υποβάλλει παλαιότερα, ο Στέλιος Αγγελούδης και ο Ισίδωρος Κούβελος, προκειμένου να υπάρχει ένας υποψήφιος από την Ελλάδα. Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, ψήφισαν 26 μέλη και ο κ. Καπράλος συγκέντρωσε 22 ψήφους ενώ ο κ. Συναδινός πήρε 4.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προτάθηκε για μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, θέση που από τον Ιανουάριο του 2016 παραμένει κενή, μετά την αποχώρηση λόγω συμπλήρωσης του ηλικιακού ορίου του Λάμπη Νικολάου".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γλώσσα, μαθηματικά, Αντετοκούνμπο: Βάλτε τον Γιάννη στα σχολεία

Μερικές σκέψεις μετά τη βράβευσή του Έλληνα μπασκετμπολίστα ως πολυτιμότερου παίκτη του NBA.

Το μεγάλο σκάνδαλο της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου και Πρωινού κάθε χρόνο πιστό στο ραντεβού του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ