Συμφωνία Ολυμπιακού - ΙΕΚ Ξυνή για συγχώνευση

Συμφωνία Ολυμπιακού - ΙΕΚ Ξυνή για συγχώνευση

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον όμιλο Ξυνή και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία η δημιουργία ερυθρόλευκου τμήματος χάντμπολ.

Το επόμενο βήμα σε ένα αναμενόμενο "γάμο" πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6).  Ο Ολυμπιακός είναι ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία τμήματος χάντμπολ αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του όμιλου Ξυνή.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων γραφειοκρατικών διαδικασιών με την Ομοσπονδία ώστε οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν το δικό τους τμήμα χάντμπολ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε και τις λεπτομέρειες που θα αφορούν το τμήμα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μεταξύ της διοικήσεώς του και του Ομίλου Ξυνή επήλθε πλήρης συμφωνία για την συγχώνευση των τμημάτων χειροσφαίρισης Ανδρών και αποφασίστηκε όπως προωθηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24