Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το φύλλο αγώνα καίει τους ερυθρόλευκους

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τους ερυθρόλευκους. Τι έγραψαν διαιτητές και παρατηρητής.

Όπως συνέβη στον δεύτερο τελικό με γηπεδούχο την ΑΕΚ, έτσι και στο τρίτο αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, οι διαιτητές είχαν αρκετά να γράψουν στο φύλλο αγώνα.

Σε αυτό οι κ. Μιχαηλίδης και Τσιάνας αναφέρονται στις διακοπές που υπήρξαν, στα πανό που ανέρτησαν οι οπαδοί, αλλά και στα συνθήματα κατά τους.

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: "Στο 42:41 του αγώνα το παιχνίδι διεκόπη για 3:15 γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από το τέρμα πέταξαν νερά στον διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο. Αφού καθαρίστηκε και το γήπεδο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου για να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Ο παρατηρητής του αγώνα έχει γράψει: 1) «Συμφωνώ με τα ανωτέρω. 2) α) Στο 32:07 διεκόπη το παιχνίδι από τον παρατηρητή Μεϊμαρίδη γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν τα εξής: «Τα μισά σου τμήματα παίζουν Α2, στο μπουρδ€λο της ΕΟΚ είπατε αντίο. β) Τις μάνες σας γ@@@μ€ με 20 ευρώ και στον ερασιτέχνη ψάχνω να σε βρω». Ο συνοδός του Ολυμπιακού Δαλέζιος Ιωάννης πήγε στην κερκίδα και έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και το πανό μαζεύτηκε. 3) Στο 45’ του αγώνα διεκόπη για ένα λεπτό περίπου το παιχνίδι γιατί φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου έβρισαν και έφτυναν το διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο λέγοντάς του: «Σφύρα καλά που@@@@ς γι€".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.