ΣΤΗΛΕΣ

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Ένα γκρουπ συζύγων και συντρόφων επαγγελματιών παικτών του γκολφ, επιχειρούν να πρωταγωνιστήσουν σε ριάλιτι σόου που θα είναι βασισμένο στις ζωές τους (photos)!

"Είμαστε τα κακά κορίτσια, δεν ξέρω τί άλλο να πω", δήλωσε σε συνέντευξή της η Λιζ Εστές (σύζυγος του γκολφίστα Μπομπ Εστές), η οποία στις προσπάθειες που καταβάλλει να βρει χορηγό για το σόου, έχει στο πλευρό της τόσο την Μελίσα Γουέμπερ Τζόουνς (σύζυγος του Ματ Τζόουνς) όσο την Άλι ΜακΚένζι (σύζυγος του Γουίλ ΜακΚένζι), μοντέλο που έχει ποζάρει στο παρελθόν και για το ανδρικό περιοδικό "FHM".

Στο πλαίσιο της καμπάνιας τους για να βγει "στον αέρα" το ριάλιτι, οι τρεις κυριές συμμετείχαν πρόσφατα σε μία ομαδική φωτογράφηση, με τις Λέοτ Τσεν και Έριν Γουόκερ να παίρνουν μέρος σε αυτή για "υποστήριξη", ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι μέσα στις δικες τους διαθέσεις η συμμετοχή σε ριάλιτι.

Να σημειωθεί πάντως ότι σε περίπτωση που δουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται, αυτό δεν θα είναι το πρώτο ριάλιτι που θα έχει σχέση με γκολφ.

Και γιατί το "Golf Channel" ήταν παραγωγός σε ένα σόου που κατέγραφε τη ζωή του Τζον Ντέιλι, ενώ τώρα παρουσιάζει ένα άλλο πρόγραμμα, που ακολουθεί τα βήματα ενός άστεγου γκόλφερ, που προσπαθεί να παίξει στο Champions Tour.

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Η ομαδική φωτογραφία στην οποία πήραν μέρος σύζυγοι και σύντροφοι παικτών

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Η Λιζ Εστές

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Η Άλι ΜακΚένζι

Τα κακά κορίτσια του... γκολφ!

Η Μελίσα Γουέμπερ Τζόουνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ