ΣΤΗΛΕΣ

Στοιχημάτισε στο παιδί του

PINEHURST, NC - JUNE 10:  Rory McIlroy (R) of Northern Ireland talks with his dad Gerry McIlroy (L) during a practice round prior to the start of the 114th U.S. Open at Pinehurst Resort & Country Club, Course No. 2 on June 10, 2014 in Pinehurst, North Carolina.  (Photo by Andrew Redington/Getty Images) ORG XMIT: 461911043 ORIG FILE ID: 450396846
PINEHURST, NC - JUNE 10: Rory McIlroy (R) of Northern Ireland talks with his dad Gerry McIlroy (L) during a practice round prior to the start of the 114th U.S. Open at Pinehurst Resort & Country Club, Course No. 2 on June 10, 2014 in Pinehurst, North Carolina. (Photo by Andrew Redington/Getty Images) ORG XMIT: 461911043 ORIG FILE ID: 450396846 GETTY IMAGES

Ο Ρόρι ΜακΙλρόι κατέκτησε το βρετανικό όπεν στο γκολφ και ο πατέρας του έγινε πλουσιότερος κατά 250.000 ευρώ, κερδίζοντας στοίχημα που είχε παίξει πριν από δέκα χρόνια.

Διπλή νίκη για τους ΜακΙλρόι στο Λίβερπουλ! Ο γιος, ο γκόλφερ Ρόρι ΜακΙλρόι κατέκτησε το βρετανικό όπεν, το τρίτο μεγάλο τουρνουά (major) στην καριέρα του και ο πατέρας, ο Τζέρι κέρδισε στο στοίχημα.

Ο ιρλανδικής καταγωγής Ρόρι, διάσημος για το δεσμό και το χωρισμό του από την τενίστρια Κάρολαϊν Βοζνιάκι, εξασφάλισε 1.200.000 ευρώ για τη νίκη του, χρήματα που κερδίζει... ξεκούραστα από τα συμβόλαια του.

Η επικράτηση του στο Royal Liverpool δικαίωσε και τον πατέρα του, Τζέρι. Εκείνος και τρεις φίλοι του έγιναν πλουσιότεροι κατά 250.000 ευρώ. Ο Τζέρι στοιχημάτισε 200 λίρες πριν από δέκα χρόνια πως ο γιος του θα κατακτήσει το βρετανικό όπεν πριν από το 26ο έτος της ηλικίας του. Ο Ρόρι είναι 25 χρονών.

" Οι άλλοι τρεις που στοιχημάτισαν μαζί με τον πατέρα μου θα είναι πολύ ευχαριστημένοι", σχολίασε ο Ιρλανδός πρώην Νο1 παίκτης στον κόσμο.

Ο ΜακΙλρόι που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο στην επιστροφή του γκολφ στο ολυμπιακό πρόγραμμα, αποδοκιμάστηκε από ορισμένους θεατές στην απονομή. Βλέπετε, το Royal Liverpool βρίσκεται μόλις 19.3 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της Λίβερπουλ, το γήπεδο "Άνφιλντ" και το "Γκούντισον Παρκ" της Έβερτον. Ο ΜακΙλρόι είναι ένας από τους γνωστότερους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έσπευσε να τον συγχαρεί για την επικράτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ