ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πρόστιμο 415.000 ευρώ στον Ναμπί Κεϊτά για ψεύτικο δίπλωμα

Πρόστιμο 415.000 ευρώ στον Ναμπί Κεϊτά για ψεύτικο δίπλωμα

Οι γερμανικές αρχές επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 415.000 στον μέσο της Λειψίας, Ναμπί Κεϊτά, καθώς κυκλοφορούσε με ψεύτικο δίπλωμα σύμφωνα με την "Bild".

Με ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο το οποίο αγγίζει τις 415.000 ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η "Bild" τιμωρήθηκε ο Ναμπί Κεϊτά από τις Γερμανικές αρχές. Το πρόστιμο του επιβλήθηκε επειδή κυκλοφορούσε με ψεύτικο δίπλωμα στους δρόμους της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα ο τίτλος της "Bild" γράφει: "Βαρύ πρόστιμο για τον Ναμπί Κεϊτά για ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης" και ο υπότιτλος τονίζει: "Όπως αναμενόταν ο Κεϊτά κατηγορήθηκε με ένα υψηλότατο πρόστιμο, της τάξεως των 415.000 ευρώ για το ψεύτικο δίπλωμα".

Όσο για το κείμενο σημειώνει: "Ο μέσος της Λειψίας και διεθνής με τη Γουϊνέα, Ναμπί Κεϊτά, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 415.000 ευρώ καθώς προσπάθησε να έχει ψεύτικη άδεια οδήγησης στην Γερμανία.

Η "Bild" έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα μέσω υποθέσεων βασισμένων στον μισθό του Κεϊτά. Στην Γερμανία αυτά τα πρόστιμα προσαρμόζονται στον ετήσιο μισθό. Οι αρχές της Λειψίας κατηγορούν τον Κεϊτά ότι προσπάθησε δυο φορές να εξαπατήσει τους Γερμανούς παρουσιάζοντας ψεύτικο δίπλωμα τον περασμένο Δεκέμβρη και Ιανουάριο. Ένα δίπλωμα που με βάση τις αρχές είναι ψεύτικο πέρα από πάσα αμφιβολία μετά από εξέταση των εγγράφων".

PHOTO CREDITS: Jan Woitas/dpa via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24